SHOW MUST GO ON

show must go on.jpg
26.4.2024 19.00–22.00

perjantai 26.4.2024 klo 19 Eino Säisä-sali, Iisalmen kulttuurikeskus

Show Must Go On on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli huippulaulajineen, bändin tyylille uskollisine pukuineen ja valoineen. Esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimman laulajan, Freddie Mercuryn muistolle.

Mercuryä esittää Mikael Saari, jonka hurmaavaa Queen-tulkintaa on kuultu aiemmin muun muassa Tähdet Tähdet -laulukilpailussa. Suuri yleisö muistaa Mikaelin myös UMK-kilpailun finaalista, jossa hän on ollut mukana jo peräti kaksi kertaa. Lisäksi Mikael on tullut katsojille tutuksi Suomen isoimpien teatterien lavoilla esiintyen ja useita musikaalirooleja tehden.

Queen-yhtyeen rinnalla kulkee myös tarina suomalaisen Bohemians-yhtyeen hullunhauskasta retkestä maailmanvalloitukseen. Bohemians tulkitsee upeasti Queenin musiikkia, mutta muutoin ei Lontoon matkalta kommelluksia puutu.

Mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan tätä esitystä, joten paras vaihtoehtosi on saapua paikalle ja kokea se itse! Esityksen on nähnyt jo 100.000 katsojaa!

Showssa kuullaan Queenin elämää suuremmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure, ja monta muuta.

Kesto: Väliaikoineen n. 2 tuntia 45 minuuttia

Liput:
Peruslippu: 40€ + palvelumaksu
Eläkeläinen: 37€ + palvelumaksu
Opiskelija tai työtön: 30€ + palvelumaksu
Ryhmä yli 20 henkeä: 37€ + palvelumaksu
Eläkeläisryhmä: 36€ + palvelumaksu

Lippuja myyvät lippu.fi, Iisalmen kulttuurikeskuksen ja kaupungintalon asiakaspalvelupisteet, R-kioskit, Iisalmen K-Citymarket sekä Ravintola Tilly.

Väliaikatarjoilut voi tilata ennakkoon Ravintola Tillystä soittamalla p. 041 3178 739 / Paula tai ostamalla ennakkoon Ravintola Tillyn verkkokaupasta
Hinta:

Tapahtumapaikka

Iisalmen kulttuurikeskus
Osoite: Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: