Pielavesi

Ruokakasvatuksen pyöreä pöytä

Pielaveden-ruokakasvatuksen-pyorea-poyta_facebook-kuva.png
28.3.2023 13.00–15.00

Tervetuloa mukaan ti 28.3.2023 klo 13–15 Teams verkkotilaisuuteen! Kokoamme yhteen Pielaveden lasten ja nuorten arjen ympäristöjen rakentajat.

Ruokakasvatus on tärkeä osa hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyötä sekä taloudellisesti, ekologisesti, sosiaalisesti ja ravitsemuksellisesti kestävän tulevaisuuden rakentamista. Ruokakasvatus on myös osa varhaiskasvatussuunnitelman ja perusopetuksen opetussuunnitelman mukaisen pedagogiikan toteuttamista.

Tule kuulemaan ja jakamaan ajatuksia muiden kanssa! Lämpimästi tervetuloa koulujen, varhaiskasvatuksen, kuntahallinnon, ruokapalveluiden ja sote:n edustajat sekä vanhemmat ja muut ruokakasvatuksesta kiinnostuneet. 

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen osoitteessa: https://forms.office.com/e/wRVK4Zrfgx

Mukana keskustelemassa:

  • Pentti Virolainen, kunnanhallituksen varapuheenjohtaja (Kesk.)
  • Emilia Halmetoja, Rannankylän koulun ruokapalveluvastaava, Servica Oy
  • Tiina Haapanen, varhaiskasvatusjohtaja
  • Sakari Yrjänä, koulunjohtaja, Rannankylän koulu
  • Johanna Viita, kunnanjohtaja

Tarkemmat tiedot ja mainos katsottavissa seuraavasta linkistä: https://sites.uef.fi/kokoava/wp-content/uploads/sites/275/2023/02/Pielaveden-ruokakasvatuksen-pyorea-poyta_mainos.pdf

 

Tilaisuuden järjestää Kokonaisvaltaista ruokakasvatusta varhaiskasvatukseen ja perusopetukseen -hanke, jonka toimijat ovat Itä-Suomen yliopisto, Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry ja Suomen Sydänliiton Neuvokas perhe -tiimi.

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: ,
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tiedostot