Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Vieremä, Sonkajärvi, Rautavaara

Reiteistä matkailuliiketoimintaa - reittien tuotteistaminen, hyödyntäminen ja paketointi

Metsäretki, Iloluontonen.jpgIisalmi ja tienoot
25.10.2022 9.15–15.30, 3.11.2022 9.00–13.00

Ylä-Savon kunnat ja Rautavaara ovat monipuolisia kulttuurimatkailualueita. Seudulle on koottu eri teemojen pohjalta kuusi kulttuurireittiä, jotka kulkevat yli kuntarajojen. Nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää näitä reittejä omassa matkailuliiketoiminnassasi.

Kestävää kasvua Ylä-Savon matkailuun -hankkeen toteuttamassa Kulttuurimatkailureitit -toimeksiannossa on syksyn 2022 aikana tuotettu tarinoihin perustuvia reittejä, jotka kulkevat Ylä-Savon alueella ja vahvistavat alueen elinvoimaisuutta ja imagoa kulttuurimatkailukohteena. Loppusyksyn työpajoissa reittien ympärille rakennetaan myytäviä tuotteita.

Tule laatimaan yrityksellesi houkuttelevia tuotteita ja kasvata myyntiäsi. Jos asiakas ei tiedä, mitä hän on ostamassa, myynti jää tekemättä. Ammattitaidolla tehty tuotekortti on myynnin edistämisen kannalta avain parempaan tulokseen ja tehokkaaseen markkinointiin. Tervetuloa mukaan matkailuyritykset ja -yrittäjät, kulttuuri- ja ohjelmapalveluntuottajat sekä te, jotka haluatte kehittää ostettavia palveluitanne matkailijoille.  

Ti 25.10. klo 9.15 - 15.30 OLVI-oluthallin kokoushuone. Työpajan vetävät Ellare Oy:n luontomatkailun asiantuntijat ja tuotteistamisen ammattilaiset. Tiedossa on antoisa päivä, josta varmasti jää taskuun paljon uutta.

Ota mahdollisuuksien mukaan oma läppäri mukaan, työpajaosuuden tehtäviä voi tehdä myös suoraan koneelle. Voit myös etukäteen miettiä, mitä ja millaisia tuotteita haluat kehittää. 

 

To 3.11. klo 9-13 webinaari. Tarinasta tuotteeksi - Anne Kalliomäki Tarinakone Oy

Tarinallistaminen eli yrityksen toiminnan muotoilu koettavaksi tarinaksi auttaa luomaan kokonaisvaltaisia persoonallisia ja koukuttavia asiakaskokemuksia. Varsinkin matkailussa toimivat yritykset tarvitsevat tarinallistamista innostavan ja sitouttavan kokemuksen tuottamiseen asiakkaille! Tässä koulutuspäivässä hyödynnämme Ylä-Savon kulttuurimatkailun kärkireittien tarinoita tuotteistuksen lähtökohtana. Aloitamme päivän johdannolla tarinallistamiseen, perehdymme Ylä-Savon ydintarinan hahmotelmaan ja tarinareitteihin. Hyödynnämme Tarinakoneen tarinapolku-työkalua oman tuotteen tarinallistamisessa.

Tarinakätilönä ja kouluttajana toimii tarinallistaja Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:sta. Anne on tarinallistamisen paras asiantuntija Suomessa. Hän on kirjoittanut palkitun tietokirjan kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä.Anne on myös Visit Finland akatemia valmentaja. Tarinakoneen asiakkaina mm. Santa’s Hotels, Hullu Poro ja Vuokatin Aateli. Voit ladata ilmaisen tarinallistamisen oppaan täältä: www.tarinakone.fi.

 

Ilmoittaudu tästä linkistä https://link.webropol.com/s/Ilmoittautuminentyopajaan   mukaan 20.10.2022.mennessä! 

 Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Kirsi Piirainen, sähköpostilla  kirsi.piirainen@iisalmi.fi tai puhelimitse 040 628 9910.

Tuotteistamisen työpajat ovat osa Kestävää kasvua Ylä-Savon matkailuun -hankkeen toimenpiteitä, jotka ovat veloituksettomia vastuullisesta matkailusta kiinnostuneille toimijoille.

Logopalkki_pieni.jpg

Hinta: Veloituksetta

Tapahtumapaikka

Olvihalli, Iisalmi
Osoite: Luuniemenkatu 4, 74100 Iisalmi
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Kestävää kasvua Ylä-Savon matkailuun -hanke
Yhteyshenkilö: Kirsi Piirainen
Puhelin: 0406289910