Lapinlahti

Raiteilla- oppilastöiden näyttely

Lastu juliste.jpg
2.5.2022 0.00–25.5.2022 0.00

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastun arkkitehtuurin taiteen perusopetuksen oppilastöiden näyttely Lapinlahden kirjastolla

Raiteilla- näyttely on otos lasten kiehtoviin ja mielikuvituksellisiin rakennelmiin ja rautatiemaailmoihin. Yhdessä on tutkittu rautateitä, ratapihoja ja rautatiemaisemia lähellä ja kauempana. Eri materiaaleista ja erilaisin tekniikoin toteutetuissa töissä on pohdittu millaisia ovat entisajan, nykyajan ja tulevaisuuden rautatiet ja millaista on elämä raiteiden varrella. Millit-, Tuumat- ja Vaaksat -ryhmien oppilaiden työt ovat värikäs ja raikas katsaus rautateiden maailmaan.

Tervetuloa tutustumaan!

 

Lastu toteuttaa Lapinlahdella arkkitehtuurin taiteen perusopetusta, jossa tutustutaan itse tehden ja kokien ympäristöön, rakentamiseen ja arkkitehtuuriin. Lastussa seikkaillaan silmät auki ja kaikkia aistit avoinna ja tutkitaan ympäristöä. Samalla harjoitellaan taiteen tekemisen eri tekniikoita, omaa ilmaisua, luovuutta ja kädentaitoja. Lastun arkkitehtuuriopetus on tarkoitettu kaikille taiteen tekemisestä ja kokemisesta sekä ympäristön tutkimisesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille.

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Mykkäläntie 2, 73100 Lapinlahti
Puhelin:
Email:
Www-osoite: http://www.lastu.fi

Tapahtuman järjestää

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu
Yhteyshenkilö: Kaisa Ansomäki
Puhelin: 0407229529
Www-osoite: