Tulevat tapahtumat
Iisalmi

Puisto Picnik & Kirppis

NETTIBANNERI 400_225 .jpg
25.5.2019 10:00–15:00

Viime vuonna suosion saavuttanut Puistokirppis laajenee myös ruokateemaiseksi tapahtumaksi, Puisto picnik & kirppis- tapahtumaksi 25.5.2019. Tapahtuman luonteeseen sopii edelleenkin tapahtumapaikaksi puisto, mutta tänä vuonna tapahtuma järjestetään Maistraatin puistossa.

Iiden ry järjesti viime vuonna 2018 toukokuussa ensimmäisen kerran maksuttoman Puistokirppiksen. Tapahtuma houkutteli jo ensimmäisellä kerralla jo n.50 myyjää sekä puiston täydeltä väkeä kauniin sään innoittamana. Tapahtumalle on toivottu jatkoa ja myös Louhenkatupäivässä järjestettiin Puistokirppis. 

Kevään Puistokirppis tapahtumaan yhdistetään tänä vuonna ruokateema ja tarkoitus onkin houkutella paikalle myös ylä-savolaisia ruokatuottajia, elintarvikkeiden myyjiä sekä ravintoloita pistämään pystyyn streetfoodhenkisen ruokakojun viihtyisiin puistomaisemiin. Näin tapahtuma nimettiinkin Puisto picnikiksi & kirppikseksi.

Tapahtumaan tulijat voivat näin tehdä kirppislöytöjä, ostaa paikan päällä syötävää ruokaa ja nauttia niistä picnichenkisesti puistossa tai ostaa ruokaa tai elintarvikkeita myös mukaan kotiin. Kirppispaikat ovat edelleen maksuttomia, mutta muista myyntipaikoista peritään maksu. 

Myyntipaikkavaraukset 10.5.2019 mennessä täältä.

SEURAA TAPAHTUMAA FACEBOOKISTA.

Lisätietoja:

Mervi Narinen 0505946176

mervi.narinen@iiden.fi

www.iiden.fi

www.facebook.com/iidenry

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Maistraatin puisto , 74100 Iisalmi
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Iiden ry
Yhteyshenkilö: Mervi Narinen
Puhelin: 0505946176
Www-osoite: http://www.iiden.fi