Tulevat tapahtumat
Iisalmi

Pohjois-Savon järjestötietopalvelun käyttökoulutus

27.11.2019 13:30–15:00

Järjestötietopalvelun käyttökoulutuksessa pääset opettelemaan, kuinka voit hyödyntää järjestötietopalvelua yhdistyksesi viestinnässä. Koulutus ja järjestötietopalvelun hyödyntäminen ovat yhdistyksille ja yhteisöille täysin maksutonta.

Pohjois-Savon järjestötietopalvelu (Pohjoissavolaiset.fi) tekee näkyväksi aktiivisia yhdistyksiä ja yhteisöjä, sekä niiden toimintaa. Järjestötietopalvelun käyttökoulutuksessa pääset opettelemaan, kuinka voit hyödyntää järjestötietopalvelua yhdistyksesi viestinnässä.

Käyttökoulutukseen ovat tervetulleita mukaan niin uudet käyttäjät, kuin jo järjestötietopalveluun tutustuneet tai viestinnässään hyödyntäneet yhdistys- ja järjestötoimijat. Käyttökoulutukseen tarvitset mukaan oman tietokoneen, jotta saat opastuksesta suurimman hyödyn ja pääset ilmoittamaan tarvittuja tietoja. Voit myös halutessasi osallistua ilman tietokonetta ja tulla mukaan kuuntelemaan opastusta. Koulutus sekä järjestötietopalvelun hyödyntäminen ovat täysin maksutonta yhdistyksille ja yhteisöille!

Ilmoittaudu mukaan 25.11 mennessä osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/F0F8C14E6BB0E1F1

Lisätietoja: Sakke – Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke
Järjestökoordinaattori Henna Ovaskainen
etunimi.sukunimi@pssotu.fi, p. 0442439000

 

Yhteistyössä  Ylä-Savon Vakka

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Pohjolankatu 4, 74100 Iisalmi
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

Sakke- Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke
Yhteyshenkilö: Henna Ovaskainen
Puhelin: 044 243 9000