Iisalmi

Musiikkinäytelmä PIAF

Kuva musiikkinäytelmä Piafin julisteesta.
3.3.2023 18.00–20.30

Perjantai 3.3.2023 Iisalmen kulttuurikeskus Eino Säisä -sali klo 18. Liput 23 € / 20 € + toimitusmaksu. Viiden esiintyjän musiikkiesitys kattaa läpileikkauksen Edith Piafin taiteilijaelämästä sekä hänen kuuluisimmista ja rakastetuimmista lauluistaan.

Viiden esiintyjän musiikkiesitys kattaa läpileikkauksen Edith Piafin taiteilijaelämästä sekä hänen kuuluisimmista ja rakastetuimmista lauluistaan.

Edith, Pariisin katujen kasvatti, lauloi kadulla jo alle kymmenvuotiaana isän esittäessä sirkusnumeroita. Linnunluisesta Edith Giovanna Gassionista luotiin Edith Piaf, Pariisin pikku varpunen. Piafin matka jatkui klubien ja kabareiden kautta maailman metropolien suurille estradeille. Edith oli rehellinen niin taiteessaan kuin yksityiselämässään. Miessuhteet vaihtuivat, mutta esiintyminen ja päihteet olivat tulleet jäädäkseen. Suurin ja pitkäikäisin kaikista oli rakkaus musiikkiin. Se kesti koko Edithin 47-vuotiaan elämän.

Musiikkinäytelmä- Piaf sai ensi-iltansa Kajaanin Runoviikoilla 6.7.2022, jonka taiteellinen johtaja on näyttelijä, ohjaaja Kati Outinen.
Esitys kattaa näytelmän lisäksi 16 Piafin kuuluisinta laulua upeiden muusikoiden esittämänä. Esitys ei jätä katsojaansa kylmäksi vaan antaa hyvin vahvoja ja suuria tunteita.

Musiikkinäytelmä Piaf
Ohjaus: Anne Ballini
Käsikirjoitus: Helena Anttonen
Näyttämöllä: Minna Tuhkala & Esko Vatula

Muusikot:
Anne-Mari Kanniainen, haitari
Juha-Pekka Kiviniemi, kitara
Harri Sarkkinen, basso

Kesto 2 tuntia 30 minuuttia (sisältää väliajan).

Hinta:

Tapahtumapaikka

Iisalmen kulttuurikeskus Säisä-sali
Osoite: Kirkkopuistonkatu 9, 74100 IISALMI
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: