Iisalmi

Mimmit - Puhuri: Koko perheen joulukonsertti

puhuri_kiertue_vaaka_mimmit copy.jpg
1.12.2023 18.00–19.00

perjantai 1.12.2023 klo 18 Iisalmen kulttuurikeskus, Eino Säisä -sali. Liput 12€ + palvelumaksu. Tule mukaan joulupuhurin pyörteisiin - leikkimään, tanssimaan ja laulamaan!

Mimmit- yhtyeen ”Puhuri” - konsertti johdattaa kuuntelijat joulun tunnelmaan ja valkoisten lumihankien keskelle. Konsertissa kuullaan ihan uusia talvi- ja jouluaiheisia sekä kaikille tuttuja lauluja. Tutut joululaulut ovat saaneet jännittävät sovitukset, mukana ovat mm. Porsaita äidin oomme kaikki ja Soihdut sammuu.

Puhuri- konsertit saivat joulukuussa 2022 hurjan suosion ja kaikki konsertit olivat loppuunmyytyjä. Tunnelma konserteissa oli ikimuistoinen, niin lapset kuin aikuiset lauloivat innokkaasti mukana. Puhurista tulee taatusti perheiden jouluperinne!

Puhuri -konsertissa yhdistyvät mukaansatempaava musiikki, vauhdikkaat tanssit, värikkäät tausta-animaatiot, pöytäteatteri ja hauska tarina. Laulujen avulla lavalle rakentuu kaunis talvinen ja jouluinen maisema. Mimmipussista löytyy yllätyksiä. Pussi avautuu laulun ja leikin avulla jos avautuu, riippuu millä tuulella Mimmipussi on…

Konsertti on vuorovaikutteinen: lapset ja aikuiset pääsevät mukaan leikkimään, tanssimaan ja laulamaan!

Puhuri- levy ilmestyi marraskuun lopussa 2022 ja se sai heti hyvin innostuneen vastaanoton sekä Mimmit- faneilta että kritiikeissä. Helsingin Sanomat nosti levyn näkyvästi esille joululevyjä esittelevässä artikkelissaan.

Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä. Mimmit ovat tehneet yli 850 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkaisseet kahdeksan levyä suomeksi ja yhden ruotsiksi. ”Ystävyys” -levy valittiin vuoden lastenlevyksi 2017 ja Mimmien Pauski vuoden lastenmusiikin tekijäksi 2022. Mimmit-musiikkivideoita on katsottu Youtubessa jo yli 13 miljoonaa kertaa!

Mimmit:
Pauliina Lerche - laulu, harmonikka
Hannamari Vallila - laulu, viulu, melodika
Mikko Malmivaara - kitara, taustalaulu
Juha Kujanpää - piano
Luis Herrero - basso, taustalaulu

Konsertin kesto n. 50 min.

 

Liput
12 € + palvelumaksu.

Lippuja myyvät Iisalmen kulttuurikeskus, Iisalmen kaupungintalon asiakaspalvelupiste, Ravintola Tilly, R-kioskit, Iisalmen K-Citymarket sekä Lippu.fi.
Muista käyttää myös kulttuuriedut Smartum, ePassi, Edenred, Tyky+ -seteli ja Nuorisopassi.

 

Väliaikatarjoilut
Tapahtumassa ei ole väliaikaa. Ravintola Tilly avoinna alkaen tunti ennen tapahtumaa.

 

Hinta:

Tapahtumapaikka

Iisalmen kulttuurikeskus Säisä-sali
Osoite: Kirkkopuistonkatu 9, 74100 IISALMI
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: