Tulevat tapahtumat
Iisalmi

Marjo Londin "Mieleni pahin painajainen"-runokirjan julkaisutilaisuus, kirjasto

22.5.2019 15:30–16:30

Marjo Londin "Mieleni pahin painajainen"-runokirjan julkaisutilaisuutta vietetään Iisalmen kaupunginkirjaston monitoimitila Laineessa ke 22.5. klo 15.30 alkaen, tervetuloa!

Marjo Londin esikoisrunoteoksen "Mieleni pahin painajainen" julkaisujuhlat.

Luovuuden viikolla julkaistaan iisalmelaisen kirjoittajan Marjo Londin esikoisrunokokoelma Mieleni pahin painajainen. Runoissa nuori kirjoittaja käsittelee maailmaa, joka hyvin usein jää ulkopuolisille vieraaksi. Runoteos on samanaikaisesti jännittävä ja koskettava tarina, joka johdattaa lukijan matkalle varjon ja valon maisemaan.

Marjo kuvailee kirjoittamista: ”Kirjoittaminen on kulkenut mukanani tärkeimpänä voimavaranani vuodesta 2002. Vain runojeni kautta en pysty näyttelemään, että menee paremmin kuin mitä annan ulospäin näyttää. Silloin, kun olen ollut vahva liian pitkään, ja jaksanut väkisin yrittää, runoni kertovat sen, mitä sisälläni oikeasti on tapahtunut.”

Tule juhlistamaan runokokoelman julkaisua Iisalmen kaupunginkirjastolle 22.5.2019 klo 15.30-16.30.
 
Tapahtumassa kirjoittaja Marjo Lond kertoo runojen taustoista ja teoksen syntyprosessista. Teos julkaistaan osana Kulttuurista siivet ja juuret – kokonaisuutta.

Runoteoksen on taittanut ja graafisen ilmeen suunnitellut Sara Korkala.

Iisalmen kaupungin kirjasto, Laine 2 krs.

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: ,
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: