Iisalmi

Mä oon mikä oon -konsertti

Kuvassa esiintyjät Marjatta Airas, Eilamaria Leskinen ja Petri Herranen.
8.10.2023 15.00–17.00

sunnuntai 8.10.2023 klo 15 Iisalmen kulttuurikeskus, Karl Collan -sali. Liput 18 € / 15 € + palvelumaksu. Konsertissa kuullaan musiikkia opereteista ikivihreisiin. Esiintymässä Marjatta Airas ja Eilamaria Leskinen, säestämässä Petri Herranen.

Mä oon mikä oon
Opereista ikivihreisiin
Iisalmen kulttuurikeskus, Karl Collan -sali
sunnuntai 8.10. klo 15

Monipuoliset laulajattaret Marjatta Airas ja Eilamaria Leskinen yhdessä improvisoivan pianistin Petri Herrasen kanssa vievät yleisön viihdyttävälle musiikkimatkalle ! Ranskalaisilla koroilla Kiellettyihin leikkeihin ja Itke en lemmen tähden. Herkkää tunnetta Cherbourgin sateenvarjojen ja Berliinin satakielen Miliza Korjuksen tunnetuksi tekemän Warum – Miksi ? laulujen myötä. Pianisti loihtii hienon improvisaation Myrskyluodon Maijaan. Konsertin musiikki vie operetistä ikivihreisiin. 
Mä oon mikä oon -konserttikiertue alkoi viime vuoden loppupuolella.  Yleisö on arvioinut sitä lupsakkaasti juonnetuksi loistavien laulujen koskettavaksi esitykseksi. 

Marjatta Airas tunnetaan niin ooppera- ja konserttilavoilta kuin mustalaismusiikin ja uuden musiikinkin esittäjänä. Hän on esiintynyt kaikkien suomalaisten sinfonia-orkestereiden solistina - niin passioiden ja oratorioiden kuin suurten laulusarjojen ja 
viihdekonserttienkin parissa - ja konsertoinut kotimaan lisäksi eri puolilla Eurooppaa ja USA:ssa.

Eilamaria Leskinen on laajan ja koloratuuriin taipuvan äänialan omaava, ilmaisuvoimainen pieksämäkeläinen freelancelaulaja. Eilamaria Leskinen on tehnyt laulunopiskelunsa, roolityönsä, konsertoinnit ja muut esiintymisensä pääosin esimiesuransa rinnalla. Leskinen on esiintynyt useissa ooppera- ja operettirooleissa. Näistä mainittakoon Merikannon Pohjan neiti (Pohjan neiti), Mozartin Figaron häät (Kreivitär), Kálmánin Mustalaisruhtinatar (Sylva), Leharin Iloinen leski (Hanna Glawari ja Valencienne).

Petri Herranen valmistui Pianonsoitonopettajaksi Kuopion Konservatoriosta 1997, ja vuonna 1999 hän suoritti pianon A-tutkinnon. Sen jälkeen hän on jatkanut opintojaan niin Suomessa kuin ulkomaillakin. YAMK-musiikkipedagogin tutkinto on Helsingin  Metropolia Ammattikorkeakoulusta  vuodelta 2017. Vuonna 1991 Herranen sai 2. palkinnon Heino Kaski- pianokilpailussa ja Pentti Koskimies Lied-kilpailussa 1996 Vera Froloffin
tunnustuspalkinnon. Ulkomailla Petri on konsertoinut mm. USA:ssa, Ranskassa ja Sveitsissä.

Konsertin kesto n. 2 tuntia.
Konsertti sisältää väliajan. 

 

Liput
peruslippu 18 €
varusmies/eläkeläinen/opiskelija 15 €
Lippujen hintoihin lisätään palvelumaksu alkaen 2 €.


Väliaikatarjoilut
Väliaikatarjoilut voi tilata ennakkoon Ravintola Tillystä soittamalla p. 041 3178 739 / Paula
tai ostamalla ennakkoon Ravintola Tillyn verkkokaupasta Bestorantesta.

 

Hinta:

Tapahtumapaikka

Iisalmen kulttuurikeskus / Karl Collan -sali
Osoite: Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi
Puhelin: 040 830 2757
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Iisalmen kulttuuripalvelut
Yhteyshenkilö: Marja Kettunen
Puhelin: 040 489 4004
Email:
Www-osoite: