Iisalmi

Laulaja Olavi Virta -nostalginen musiikkiesitys

olavi virta.jpg
9.11.2023 19.00–21.00

torstai 9.11.2023 klo 19 Iisalmen kulttuurikeskus, Eino Säisä -sali. Liput 39 € (sis. palvelumaksun). Olavi Virran rakastettuja kappaleita tulkitsemassa Kyösti Mäkimattila ja Leif Lindeman. Säestysorkesterina Varjokuva -orkesteri.

Suuren laulajan ja rakastetun taiteilijan Olavi Virran tunnetuksi tekemiä lauluja kuullaan kevään aikana upeassa konsertti-illassa Kyösti Mäkimattilan ja Leif Lindemanin tulkitsemana. Musiikkiesitys kertoo Olavi Virran tarinaa laulun, musiikin, tarinoiden ja videotallenteiden kautta. Hienot laulut, upeat solistit ja taitava orkesteri takaavat sinulle unohtumattoman konsertti-illan. Olavi Virran kuolemasta on tullut kuluneeksi jo 50 vuotta, mutta ikimuistoiset laulut elävät ja nyt ne liitävät jälleen luoksemme loihtien tunnelmallisen musiikintäyteisen hetken.

MagnumLiven tuottama Laulaja – Olavi Virta kiersi 2014 lukuisissa konserttisaleissa ja saavutti huikean yleisön suosion ja sitä esitettiin loppuunmyydyille katsomoille. Solistit ovat uudet ja tässä uudelleen käsikirjoitetussa konserttielämyksessä laulut ovat myös monin osin vaihtuneet toisiin Olavi Virran kappaleisiin.

Säestysorkesterina kevään konserttikiertueella toimii Varjokuva.

 

Liput
39 € (sis. palvelumaksu)

Väliaikatarjoilut
Väliaikatarjoilut voi tilata ennakkoon Ravintola Tillystä soittamalla p. 041 3178 739 / Paula
tai ostamalla ennakkoon Ravintola Tillyn verkkokaupasta Bestorantesta.

 

Hinta:

Tapahtumapaikka

Iisalmen kulttuurikeskus Säisä-sali
Osoite: Kirkkopuistonkatu 9, 74100 IISALMI
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: