Lapinlahti

Lastenkirjamylläkkä

LKM_010423_SOMEEN.jpg
1.4.2023 10.00–13.00

Lastenkirjamylläkkä Lastussa, Lapinlahdella (Linnanasalmentie 85). Mukana lukukoira Piko, kädentaitopajoissa voi tehdä itselleen lukukaverin ja kirjanmerkin, lukunurkkaus, kirjavinkkejä, sanataidetehtäviä, kirjojen vaihtopiste, tarjolla mehua ja keksejä.

Lastenkirjamylläkkä -tapahtuma Lastussa (Linnansalmentie 85, Lapinlahti) kansainvälisen lastenkirjapäivän aattona lauantaina 1.4.2023 klo 10–13.

Lastenkirjamylläkässä on vieraana suloinen Kennelliiton lukukoira Piko, joka odottelee pienempiä ja isompia lukijoita kaverikseen. Tapahtumassa voi myös pysähtyä lukemaan Lastun kirjastosta löytyviä kirjoja toinen toisilleen tai ihan vain itselleen.

Tuo tapahtumaan mukanasi itsellesi tarpeettomat ja ylimääräiset lastenkirjat kirjojen vaihtotorille ja ehkäpä löydät kierrätyskirjojen joukosta itsellesi jotakin uutta luettavaa. Lastenkirjamylläkässä tehdään yhdessä kirjanmerkkejä ja lukukavereita kierrätysmateriaaleista. Saat myös kotiin vietäväksi kirjavinkkejä ja pieniä sanataidetehtäviä. Lukemisen ja tekemisen lomaan tarjolla on mehua ja keksejä.

Lastenkirjapäivää vietetään vuosittain kirjailija Hans Christian Andersenin syntymäpäivänä, joka on 2.4. Tavoitteena on nostaa esiin lastenkirjoja ja innostaa lapsia lukemaan. Lastenkirjapäivästä lisää täältä https://ibbyfinland.wordpress.com/lastenkirjapaiva/

Lastenkirjamylläkkää seuraa parin viikon päästä oleva lukuviikko 17.-23.4.2022 (https://lukuviikko.fi/). Kansallista lukuviikon teema on tänä vuonna lukemisen monet muodot. Lastu tarjoilee lukuviikolla mm. kirjavinkkejä somekanavillaan.

#lastenkirjapäivä #lukuviikko #lukuviikko2023 #lukemisenmonetmuodot #lastulukee #lukuvillihtijät

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Linnansalmentie 85, 73100 Lapinlahti
Puhelin:
Email:
Www-osoite: http://www.lastu.fi

Tapahtuman järjestää

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu
Yhteyshenkilö: Mervi Eskelinen
Puhelin: 0503267243