Iisalmi

Lain§uojattomat: Only Bones 1.2 / 365° - nykysirkusesitys

63d78057b94ef11199c5b4f4_Only_Bones-2_small.jpeg
10.6.2023 15.00–15.45

Kaikula & Masalin: Only Bones 1.2 / 365° - nykysirkusesityksen aiheena ja inspiraation lähteenä on biologisen vanhemmuuden ensivuosi – erityisesti synnyttäneen henkilön kehokokemusnäkökulmasta kaikkine synnytyksen aiheuttamine haasteineen, kommelluksineen ja kipuisine vaiheineen.

Kaikula & Masalin:
Only Bones 1.2 / 365° - nykysirkusesitys

Paikka: Iisalmi, Iisalmen Kulttuurikeskus
La 10.6. klo 15

Kesto n. 45 min
Ikäsuositus: +12v

Liput: KokoTeatteri.fi / Iisalmen Kulttuurikeskus / Lippu.fi
Festivaalipassi lauantai 69 € Liput yksittäin: 20 / 15 €

"Vivahteet akrobatiasta ja klovneriasta yhdistyvät nykytanssiin hurmaavasti.”

Sirkustaiteilija Henna Kaikulan sooloesityksen aiheena ja inspiraation lähteenä on biologisen vanhemmuuden ensivuosi - erityisesti synnyttäneen henkilön kehokokemusnäkökulmasta.

Esitys perustuu haastatteluihin ja hyödyntää Hennan monipuolista taustaa esiintyvänä taiteilijana: notkeusakrobatiaa ja käsilläseisontaa, tanssi- ja teatteritaiteen keinoja sekä komiikkaa.

365° on Kaikulan yhteistyö helsinkiläisen äänisuunnittelija ja musiikkiartisti Janne Masalinin kanssa. Kaikulan ja Masalinin työskentelyä yhdistää halu tehdä esityksiä hilpeyden, koskettavuuden ja empatian välimaastoissa. Masalinin käsissä itku muuttuu musiikiksi, puhelut muistoiksi ja haitari soi!

Kaikula rohkaisee katsomoon myös sellaisia iisalmelaisia, jotka eivät ole tottuneita esityskävijöitä. Aiheen empaattinen ja paikoin lempeän humoristinen käsittelytapa tekee esityksestä helposti avautuvan monenlaisille katsojille. Esitys on pääosin ei-kielellinen. Se sopii siis myös katsojille, jotka eivät ymmärrä suomea.

Ohjaus ja esiintyminen: sirkustaiteilija Henna Kaikula
Äänisuunnittelu ja musiikki: Janne Masalin
Valaisu: Anssi Vättö / Pietari Salmi
Kuva: Sami Sorasalmi

Lämmin kiitos haastatteluista, kokemusten rohkeasta avaamisesta ja tuesta: Paula Laurila, Ulla Päivikkö, Ulla Raitio, Amandine Doat Tuotanto: Kaikula Osatuottajat: Piste kollektiivi ja Maunula-talo

Tukijat: Taiteen edistämiskeskus, Helsingin kaupungin kulttuuri- ja kirjastojaosto, Vanhan Kaivoksen Residenssi, Tanssin koulutus Riveria

Esitys on osa Only Bones -konseptia, joka on Thomas Moncktonin kehittämä kutsuperustainen esitysten sarja. Konseptin teokset ovat itsenäisiä, mutta kaikissa teoksissa pyritään juhlimaan fyysisen työskentelyn mahdollisuuksilla ja minimioimaan mm. lavasteet, tarpeisto, puvustaminen sekä tilankäytölliset ja tekniset elementit.

➡️ Liput yksittäin 20/15€: 
https://www.kokoteatteri.fi/event-details/lain-uojattomat-only-bones-1-2-365-nykysirkusesitys 

➡️ Lauantain festaripassi 69€ (viisi esitystä, yksi hinta):
https://www.kokoteatteri.fi/event-details/lain-uojattomat-lauantaipassi 


---

Lain§uojattomat Iisalmessa 8.-11.6.2023

Luvassa on laajalti esittävien taiteiden kirjoa edustavia esityskokonaisuuksia sekä monipuolista maksutonta oheisohjelmaa. Saatujen ohjelmistohakemusten pohjalta rakennettu festivaaliohjelma palvelee varmasti aivan jokaista festarikävijää.

Esityspaikkoina toimivat Iisalmen Kulttuurikeskus, Kiurusali Kiuruvedellä, Koljonvirran Kartano sekä Ravintola Raatihuone. Maksutonta oheisohjelmaa tarjoillaan Iisalmen Torilavalla, Iisalmen kirjastossa sekä Bistro MAKUssa. Kulttuurikeskuksen festivaalilauantaille myydään festivaalipassia, jolla näkee yhteensä viiden työryhmän upeat esitykset yhteishinnalla 69 €. 

--- 

Lue lisää, tutustu upeaan ohjelmistoon ja aikatauluihin:
https://www.kokoteatteri.fi/lainsuojattomat

Hae vapaaehtoiseksi festareille: 
https://www.kokoteatteri.fi/vapaaehtoiseksi

Ryhdy festivaalin tukijaksi: 
https://www.kokoteatteri.fi/laikkarikauppa

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Iisalmen Kulttuurikeskus, Kirkkopuistonkatu 9 , 74100 Iisalmi
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

KokoTeatteri & Lain§uojattomat
Yhteyshenkilö: Sini Salo
Puhelin: 0406104420