Iisalmi

Lain§uojattomat: Ompeluseurat & Toinen puhe

Näyttökuva 2023-4-4 kello 13.31.00.png
10.6.2023 17.15–19.15

Mikä puhuessa puhuu? Voisiko mielen ja sen mukana kielen sulkeistaa, asettaa hetkeksi syrjään ja antaa kropalle puheenvuoron? Ompeluseurat-esityssarjan esityksiin olet tervetullut käsitöitä tehden. Työryhmällä on mukana käsityötarvikkeita niille, joilla ei ole omia matkassa. Ota käsityösi ja käy - tervetuloa seuraamaan esitystä!

Ompeluseurat-työryhmä, Lasse Forsgren
Paikka: Iisalmi, Iisalmen Kulttuurikeskus, aula

Päivä: Lauantai 10.6. klo 17.15
Kesto n. 1h 15min
Liput: KokoTeatteri.fi / Iisalmen Kulttuurikeskus
Festivaalipassi lauantai 69 €
Liput yksittäin: 20 / 15 €

Mikä puhuessa puhuu? Voisiko mielen ja sen mukana kielen sulkeistaa, asettaa hetkeksi syrjään ja antaa kropalle puheenvuoron?

Kroppa puhuu -työskentelyssä Lasse Forsgren etsii tapoja päästää kroppa ääneen ja samaan aikaan ääni kroppaan. Asento ja liike vaikuttavat ääneen ja ääni vaikuttaa asentoon ja liikkeeseen. Kropan puhe ei ole kieltä mutta tuntuu, että jotain siinä tulee jaetuksi. Ehkä jotain merkitystä edeltävää avautuu yhteiseen tilaan ja tilanteeseen. Onko se esipuhetta? Tai ihan vaan puhetta tai jopa varsinaista puhetta?

Voit asettua seuraamaan teosta itsellesi sopivaksi ajaksi. Voit halutessasi samalla kutoa, virkata, ristipistellä tai parsia. Ota oma käsityö mukaan tai työstä tarjolla olevia keskeneräisiä töitä. Jaana Kurttila neuvoo ja opastaa.

Ompeluseurat-esityssarjan esityksiin olet tervetullut käsitöitä tehden. Työryhmällä on mukana käsityötarvikkeita niille, joilla ei ole omia matkassa. Ota käsityösi ja käy - tervetuloa seuraamaan esitystä! 

---

Lain§uojattomat Iisalmessa 8.-11.6.2023

Luvassa on laajalti esittävien taiteiden kirjoa edustavia esityskokonaisuuksia sekä monipuolista maksutonta oheisohjelmaa. Saatujen ohjelmistohakemusten pohjalta rakennettu festivaaliohjelma palvelee varmasti aivan jokaista festarikävijää.

Esityspaikkoina toimivat Iisalmen Kulttuurikeskus, Kiurusali Kiuruvedellä, Koljonvirran Kartano sekä Ravintola Raatihuone. Maksutonta oheisohjelmaa tarjoillaan Iisalmen Torilavalla, Iisalmen kirjastossa sekä Bistro MAKUssa. Kulttuurikeskuksen festivaalilauantaille myydään festivaalipassia, jolla näkee yhteensä viiden työryhmän upeat esitykset yhteishinnalla 69 €. 

--- 

Lue lisää, tutustu upeaan ohjelmistoon ja aikatauluihin:
https://www.kokoteatteri.fi/lainsuojattomat

Hae vapaaehtoiseksi festareille: 
https://www.kokoteatteri.fi/vapaaehtoiseksi

Ryhdy festivaalin tukijaksi: 
https://www.kokoteatteri.fi/laikkarikauppa

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Iisalmen Kulttuurikeskus, Kirkkopuistonkatu 9 , 74100 Iisalmi
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

KokoTeatteri & Lain§uojattomat
Yhteyshenkilö: Sini Salo
Puhelin: 0406104420