Iisalmi

Lain§uojattomat Festariklubi: Pola Ivanka Show

Pola-Artwork-kansikuva-1240x480-px.jpg
9.6.2023 22.00–23.59

Hurmaavaa draamaa ja musiikillista ilotulitusta luvassa! Drag-solisti Pola Ivanka vetää menevän hittiputkensa vahvalla tulkinnallaan iloisten ja ironisten juttujensa seassa. Iltajamit jatkuvat esityksen jälkeen Koko Jazz Clubin livemusiikilla.

Pola Ivanka Show - He’s a Lady!

Paikka: Bistro MAKU
Päivä: Perjantai 9.6. klo 22
Kesto n. 1h 50 min (sis. väliajan)
Vapaa pääsy

Hurmaavaa draamaa ja musiikillista ilotulitusta luvassa! Drag-solisti vetää menevän hittiputkensa vahvalla tulkinnallaan iloisten ja ironisten juttujensa seassa.

Mika Tepsa on kietoutunut alter egonsa Pola Ivankan aikuisen naisen pauloihin. Strutsinsulat ja paljettilaahukset seuraavat edelleen, vaikka Tepsa laulaakin sävelmät omalla nimellään. Tiedossa on tähtisadetta ja glamouria. Iloisen illan huumorissa ja pyörremyrskyssä vilahtelee legendaarisia letkautuksia meiltä ja maailmalta. Tarinoiden lomassa liikkuvat tutut sävelmät Leideistä Lavoilla Jacques Breliin ja Sirkka-Liisa Sassiin. Tunnelma tulee olemaan runsasta ja rönsyilevää, kuten Pola itsekin.

Pola Ivanka: Mika Tepsa
Muusikko: Tuija Rantalainen

Jamit jatkuvat esityksen jälkeen Koko Jazz Clubin livemusiikilla:

Liila Sival, laulu
Timo Hirvonen, basso
Rami Eskelinen, rummut

---

Lain§uojattomat Iisalmessa 8.-11.6.2023

Luvassa on laajalti esittävien taiteiden kirjoa edustavia esityskokonaisuuksia sekä monipuolista maksutonta oheisohjelmaa. Saatujen ohjelmistohakemusten pohjalta rakennettu festivaaliohjelma palvelee varmasti aivan jokaista festarikävijää.

Esityspaikkoina toimivat Iisalmen Kulttuurikeskus, Kiurusali Kiuruvedellä, Koljonvirran Kartano sekä Ravintola Raatihuone. Maksutonta oheisohjelmaa tarjoillaan Iisalmen Torilavalla, Iisalmen kirjastossa sekä Bistro MAKUssa. Kulttuurikeskuksen festivaalilauantaille myydään festivaalipassia, jolla näkee yhteensä kuuden työryhmän upeat esitykset yhteishinnalla 69€.

---

Lue lisää, tutustu upeaan ohjelmistoon ja aikatauluihin:
https://www.kokoteatteri.fi/lainsuojattomat

Hae vapaaehtoiseksi festareille:
https://www.kokoteatteri.fi/vapaaehtoiseksi

Ryhdy festivaalin tukijaksi:
https://www.kokoteatteri.fi/laikkarikauppa

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Bistro Maku, Kauppakatu 15, 74100 Iisalmi
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

KokoTeatteri & Lain§uojattomat
Yhteyshenkilö: Sini Salo
Puhelin: 0406104420