Iisalmi

Kuopio – Lapinlahti – Iisalmi – Kiuruvesi – Vieremä reitistön veneily- ja vesistömatkailupalvelujen kehittäminen, esittely- ja keskustelutilaisuus

Iisalmi ja tienoot - Veneily Saimaa.jpg
4.4.2023 18.00–20.00

Iisalmi ja tienoot (Iiden ry:n matkailujaosto) on kartoittamassa, yhteistyössä reitistön varrelle sijoittuvien kuntien kanssa, uusia mahdollisuuksia alueen venematkailun kehittämiseksi. Tähän työhön on saatu Olvi-säätiön apuraha, toteuttajana ICT Milestones/Veneily Saimaa, Antti Kaipainen.

Tarkoituksena on kartoittaa ja luoda näkymä mahdollisuuksista Kuopio – Lapinlahti – Iisalmi – Kiuruvesi – Vieremä veneilyreitin nykyisisistä ja tarvittavista uusista veneilypalveluista, kuten retkisatama, sauna- ja laituripalveluista sekä ravintola- ja ruoka- ja ohjelmapalveluista venematkailun kasvattamisesta alueella.

Samalla kartoitetaan palvelujen puute ja arvioidaan lisäpalvelujen tarve. Evaluoidaan myös alueen uudet mahdolliset retkisatamakohteet.

Tämä projekti startataan yhteisellä esittely- ja keskustelutilaisuudella, joka pidetään tiistaina 4.4.2023, klo 18–20 Olvi-oluthallilla (Luuniemenkatu 4, Iisalmi). Myös Teams-yhteydellä osallistuminen on mahdollista. Tilaisuus on maksuton mutta vaatii ilmoittautumisen. ILMOITTAUDU TÄSTÄ tiistaihin 28.3.2023 klo 12 mennessä.

Tilaisuuteen toivotaan osallistuvan ne yritykset ja yhteisöt, jotka tarjoavat näitä palveluja tai ovat suunnitelleet aloittavansa / laajentavansa palvelujaan venematkailijoiden saavuttamiseksi. Vesistöjen / venereitistöjen ääressä sijaitseville maatiloille/maatilamatkailuyrityksille voisi löytyä uusia mahdollisuuksia näiden palvelujen (mm. laituri, sauna, kioski, harrasteet) tuottamisen kautta. Myös kaupunkien ja kuntien keskustoissa oleville yrityksille tarjoutuu mahdollisuus uuden asiakaskunnan saamiselle. Kartoittamisen jälkeen ja projektin edetessä alueen palveluja /palvelun tuottajia tullaan markkinoimaan erillisen markkinointisuunnitelman mukaan.

Toivotamme kaikki asiasta kiinnostuneet tervetulleiksi tähän keskustelutilaisuuteen.

Yhteistyöterveisin, 
Iisalmi ja tienoot, Jukka Vattukallio
ICT Milestones/Veneily Saimaa, Antti Kaipainen
Hinta:

Tapahtumapaikka

Olvihalli, Iisalmi
Osoite: Luuniemenkatu 4, 74100 Iisalmi
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Iisalmi ja tienoot
Yhteyshenkilö: Jukka Vattukallio
Puhelin: 040 830 2681
Www-osoite:

Tiedostot