Tulevat tapahtumat
Lapinlahti

Kulttuurista siivet ja juuret -taidenäyttely

3.7.2019 12:00–25.7.2019 16:00

Kulttuurista siivet ja juuret taidenäyttely Varpaisjärven lähikirjaston näyttelytilassa 3.7.-25.7.2019. Näyttelyyn on vapaa pääsy kirjaston henkilökunnan palveluaikoina.

 

Ylä-Savon kunnissa on kesän aikana mahdollista nähdä, kuulla sekä vaikuttua taiteesta. 

Kulttuurista siivet ja juuret - taidenäyttely kokoaa yhteen 30 Ylä-Savosta kotoisin olevaa nuorta taiteilijaa.

Taiteilijat kesällä 2019 ovat: Henna Harmoinen, Noora Hynynen, Rebekka Kauppinen, Reetta Komulainen,  Henna-Riikka Korhonen, Saara Närhi, Henna Rönkkö, Jenni Savolainen, Jonna Savolainen, Supersankarit ohjaajana Maiju Ruuskanen ja Silja Väätäinen. Lisäksi ryhmä nuoria on toteuttanut näyttelyyn ääniteoksen Mr Johnson.  

Taidenäyttely on esillä viidessä eri näyttelytilassa. Jokainen näyttelykokonaisuus tulee olemaan ainutkertainen kokemus. Esillä on mm. ryijytaidetta, valokuvataidetta, maalauksia sekä kuunnelma. Koillis-Savosta, Tuusniemeltä, kotoisin oleva Anniina Miettinen osallistuu teoksilla kesäkuun Iisalmen näyttelyyn. 

Varpaisjärven kirjaston näyttelytilassa on näytillä valokuvataidetta ja kuunnelma (kuunnelma toimii QR-koodin kautta). Taiteilijat ovat Iisalmen Supersankarit, Jenni Savolainen ja Henna Harmoinen sekä Diagnoosina Nuoruus-ryhmä.

Nuorten taiteilijoiden taidenäyttely on merkittävä kokonaisuus Ylä-Savon alueeseen vahvasti sidoksissa olevien tekijöiden ilmaisua.

https://www.facebook.com/events/700694187049950/?ti=cl

 

Hinta:

Tapahtumapaikka

Varpaisjärven lähikirjasto
Osoite: Kirjastontie 1, 73200 Varpaisjärvi
Puhelin: 040 4883 274
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: