Tulevat tapahtumat
Iisalmi

Joensuun kaupunginteatteri : Korjaamo, Iisalmen kulttuurikeskus Eino Säisä -sali klo 18

Korjaamo_ennakkokuva1_low-950x633.jpg
1.10.2019 18:00–20:00

Liput: 20 € / peruslippu, 18 € / eläk., opisk., lapsi, työtön, varusmies + toim.maksu

Korjaamo on Joensuun kaupunginteatterin hilpeänhaikea näytelmä, joka kertoo vanhan liiton miehistä muuttuvassa maailmassa ja tarkastelee ihmiselon arvoa ja tarkoitusta, silloin kun oma työ muuttuu tarpeettomaksi.

Jallulla on autokorjaamo itäisessä Suomessa. Hän on ahkera ja sanavalmis duunari ja yksityisyrittäjä, joka on koko elämänsä elättänyt perheensä autojen rassailulla.

Korjaamolla työskentelee myös burnoutin rehtorina kokenut Ola, jonka Jallu on ottanut töihin auttaakseen vanhaa lapsuuden tuttuaan. Erilaiset perhe- ja koulutustaustat sekä eletyt elämät luovat särmäistä ja hyväntahtoista naljailua näiden sympaattisten kaverusten välille.

Ympäröivä maailma muuttuu tuoden muassaan uudet autot, jotka tarvitsevat uudenlaisia kalliita korjauslaitteita ja tietokoneita. Eläkeiän kynnyksellä Jallu ajautuu totaaliseen rahoituskriisiin.

Konkurssin uhka leijuu tiheänä pienen korjauspajan yllä – saisiko kaverusten nettiin lataamilla omaperäisillä tuunausvideoilla apua ahdinkoon? Yhdessä miehet aloittavat taistelun Korjaamon ja oman arvonsa puolesta.

Rooleissa Olli-Kalle Heimo ja Petteri Rantatalo Teksti Mika Myllyaho Ohjaus ja lavasuunnittelu Seppo Honkonen, vierailija


Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: ,
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: