Iisalmi

Itsenäisyyspäivän juhla Iisalmessa

Itsenäisyyspäivän juhlan kansikuva. Kuvassa liehuu Suomen lippu.
6.12.2023 12.00–13.15

Keskiviikko 6.12.2023 klo 12 Iisalmen kulttuurikeskus, Eino Säisä -sali. Iisalmen kaupungin itsenäisyyspäivän juhlaa vietetään kulttuurikeskuksella. Osallistua voi tulemalla paikan päälle tai seuraamalla juhlaa kaupungin YouTube-kanavalta. Juhlaan vapaa pääsy.

Itsenäisyyspäivä 2023 Iisalmessa
Pääjuhla klo 12.00 kulttuurikeskuksella sekä verkkolähetyksenä


Itsenäisyyspäivänä on jumalanpalvelus klo 10.00 Kustaa Aadolfin kirkossa. Jumalanpalveluksen jälkeen klo 11.00 lasketaan seppeleet Kustaa Aadolfin kirkon sankarihaudoille ja Karjalaan jääneiden ja Veteraanien muistomerkillä (prof. Eliaan kirkolla) sekä klo 11.30 Sankariniemen sankarihaudoilla.


Itsenäisyyspäivän juhla pidetään Iisalmen kulttuurikeskuksen Eino Säisä -salissa klo 12.00. Juhlaa voi seurata myös verkkolähetyksenä kaupungin Youtube-kanavalta. Juhlaa ennen klo 11.00 alkaen on tarjolla kahvit lämpiössä.


Juhlapuheen pitää majuri Jaakko Niemi Puolustusvoimista. Kaupungin tervehdyksen juhlaan tuo kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kati Åhman. Nuoren tervehdys kuullaan lyseon opiskelija Matias Varikselta.

Juhlan ohjelmassa kuullaan katkelmia Alli Nissisestä kertovasta monologista ”Sielunsa tulta” sekä musiikkia sopraano Kaisu Tajakalta ja selloyhtye Pollo Cerucalta. Kaisu Tajakkaa säestävät Katja Aminoff-Tyni ja Sanna-Kaisa Ruoppa.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan itsenäisyyspäivän juhlaamme joko paikan päälle tai verkkolähetyksenä! Juhlaan on vapaa pääsy.

Hinta:

Tapahtumapaikka

Iisalmen kulttuurikeskus Säisä-sali
Osoite: Kirkkopuistonkatu 9, 74100 IISALMI
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: