Iisalmi

Hirvonen / Marjamaa / Sorjonen @ Spa Hotel Runni

IJFWarmUp2023-21.jpg
24.11.2023 19.00–21.00

Fine Dine & Live Jazz @ Spa Hotel Runni tarjoaa nimensä mukaisesti tarjoaa upeita makuelämyksiä tunnelmallisen livejazzin parissa. Konsertit Runnilla kansainvälisen supertrion voimin ovat vuoden kovinta jazzantia Suomessa. Timo Hirvonen on urakoinut syksyn New Yorkissa uuden levytyksen parissa, ja tuo nyt huippuryhmänsä Runnille.

Uudistunut Spa Hotel Runni tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille!

Hirvonen / Marjamaa / Sorjonen @ Spa Hotel Runni
Pe 24.11.2023
Fine dining käynnistyy klo 18:00-21:00, konsertti 19:00-21:00
Ennakkotilaukset 
➡
 myyntipalvelu@spahotelrunni.fi

Fine Dine & Live Jazz @ Spa Hotel Runni tarjoaa nimensä mukaisesti tarjoaa upeita makuelämyksiä tunnelmallisen livejazzin parissa.

Konsertit Runnilla kansainvälisen supertrion voimin ovat vuoden kovinta jazzantia Suomessa. Timo Hirvonen on urakoinut syksyn New Yorkissa uuden levytyksen parissa, ja tuo nyt huippuryhmänsä Runnille.

Marjamaa päätti siirtyä vapaille markkinoille trumpetisti Chris Bottin bändistä neljän vuoden tiiviin kiinnityksen jälkeen. Botti on maailman seuratuimpia jazzartisteja, ja on soittanut vuosia Stingin yhtyeessä.

 

Basisti Timo Hirvonen on säveltänyt ja sovittanut ohjelmistoa nuorta voimaa ja ilmaisua puhkuvalle kokoonpanolleen. Materiaalia on työstetty vuonna 2023 Iisalmessa, Helsingissä ja New Yorkissa. Funkpoljento ja sointuvaihdokset toimivat sävellysten improvisaatiojaksojen lähtökohtana.

 

"Nyt Marjamaata kiskotaan musiikkiteollisuuden kuumimpiin kokoonpanoihin, ja on todella hienoa, että saamme hänet edelleen Iisalmeen vierailemaan ja jakamaan positiivista energiaansa uskomattoman pianismin muodossa", kertoo Timo Hirvonen.


Holger Marjamaa, piano
Timo Hirvonen, basso
Severi Sorjonen, rummut

Uudistunut Spa Hotel Runni tarjoaa mielettömät puitteet rentoutua ja ottaa vastaan koko keholla ja sielulla Fine & Dine - kokemus ja maailmanluokan jazzkonsertti.

---

Spa Hotel Runnin ja Koko Jazz Club Iisalmen yhteistyössä JAZZ & FINE DINE iltamat 2023

Jazz musiikin ja hyvän ruoan ystävä! Tule viettämään ikimuistoinen ilta Spa Hotel Runnille, kun yhdistämme jazzin herkulliseen fine dine -illalliseen.

Nauti kiehtovista jazz-sävelmistä, kun tunnetut jazzmuusikot nostavat tunnelman kattoon. Rentoudu ja anna musiikin viedä sinut mukaansa samalla kun tarjoamme sinulle makunystyröitä hivelevän fine dine -kokemuksen.

Meidän keittiömestarimme loihtivat pöydällesi makuelämyksiä, jotka sulattavat suusi ja ravitsevat sielusi. Kunkin annoksen taustalla on huolella valitut raaka-aineet, jotka yhdistämme luovalla tavalla herättääksemme aistejasi eloon.

Tämä ainutlaatuinen jazz ja fine dine -ilta tarjoaa täydellisen yhdistelmän taiteesta, musiikista ja gastronomiasta. Anna meidän huolehtia sinusta ja vietä unohtumaton ilta täynnä herkkuja ja musiikin taikaa.

Varaa paikkasi ajoissa, sillä tällaista elämyksellistä iltaa ei kannata jättää väliin. Tervetuloa nauttimaan jazzin ja hienon ruoan lumoavasta liitosta, jonka jälkeen et enää katso illallisia samoin silmin! 
Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Runnintie 407, 74595 Runni
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

Koko Jazz Club Iisalmi
Yhteyshenkilö: Sini Salo
Puhelin: 0406104420