Tulevat tapahtumat
Pielavesi

FABULOUS BÄCKSTRÖM BROTHERS SHOW

FBB kuva 3.jpg
9.2.2020 16:00–18:00

THE FABULOUS BÄCKSTRÖM BROTHERS' SHOW, laulajaveljesten Petri ja Jouni Bäckström sekä TV:stä tutun pianisti Jukka Nykäsen huikean suosion saanut show saapuu Pielaveden Suojalaan!

FABULOUS BÄCKSTRÖM BROTHERS PIELAVEDELLE SU 9.2.2020 klo 16

The Fabulous Bäckström Brothers Show on kriitikoiden ylistämä ja yleisön rakastama ainutlaatuinen ja hulvaton musiikkiteatteriesitys laulajaveljeksistä elämänsä automatkalla halki Yhdysvaltojen.
Esitys on hurmannut yleisöä jo yli sadan esityksen verran Suomessa, Saksassa ja Englannissa.
Sunnuntaina 9.2. se valloittaa myös Pielaveden Suojalan!

Bäckströmin oopperalaulajaveljekset Petri ja Jouni ovat lyöneet hynttyyt yhteen pianistivelho Jukka Nykäsen kanssa ja saaneet ohjaajikseen komedian mestarit Toby Parkin ja Aitor Basaurin kansainvälisesti tunnustetusta Spymonkey-ryhmästä.

Lopputuloksena on tarkasti rytmitetty ja vatsalihakset nyrjäyttävän hauska musiikkikomedia, jonka musiikillinen maailma vaihtuu sujuvasti Wagnerista ja Stravinskin Kevätuhrista Johnny Cashiin ja Broadway-musikaaleihin.

Marxin veljesten ja Monty Pythonin hengessä tehdyn komedian ytimessä on kahden laulajaveljeksen välinen dynamiikka. Mukana matkassa kulkee kiihkeintä luomisvaihetta oman oopperansa ”Jumalhiukkanen” kanssa elävä pianistisäveltäjä Nykänen.

Esitys liikkuu sujuvasti oopperan, komedian, jopa sirkusakrobatian taikamaailmoissa. Tosi ja fantasia sekoittuvat yhteen veljesten matkatessa autolla halki Yhdysvaltojen ja kohdatessa niin amerikkalaista arkea kuin Wagnerin oopperoista karanneita merenneitoja ja lohikäärmeitäkin.

”Kolmen muusikon komiikka uppoaa taatusti klassillisen musiikin ystäviin, mutta yhtä varmasti kaikkiin heihin, jotka ovat tottuneet pitämään oopperaa naurettavana ilmaisumuotona.”
Lauri Meri/Helsingin Sanomat

FBB-TAUSTAA

The Fabulous Bäckström Brothers -taiteilijaryhmä etsii ja luo uutta tapaa tehdä musiikkiteatteria. Vankan klassisen musiikin koulutuksen ja ammattitaidon lisäksi ryhmän jäsenet ovat opiskelleet tanssia, näyttelijäntyötä ja fyysistä komiikkaa.
Fabulous Bäckström Brothers hyödyntää kaikkia musiikin genrejä oopperasta rytmimusiikkiin ja toteuttaa juonellista musiikkiteatteria komiikan, klovnerian ja vaudevillen keinoin. Työryhmä tekee yhteistyötä sirkuksen ja fyysisen komiikan kansainvälisten huippuosaajien kanssa ja on löytänyt tiensä kotimaan ohella myös ulkomaisille festivaaleille.

FBB BRIGHTONISSA

The Fabulous Bäckström Brothers Show esiteltiin teatteriyleisölle Brighton Fringe –festivaalilla 2018. Vastaanotto oli loistelias!
Neljä näytöstä The Old Market -teatterin lähes täysille katsomoille saivat yleisön nauramaan läpi esitysten ja palkitsemaan esiintyjät raikuvin ja seisten annetuin aplodein. Vahvan teatteri- ja komediaperinteen Britanniassa tämä oli suomalaisille merkittävä voitto. Show sai myös kriitikoilta yksimieliset viisi tähteä ja “Highly recommended” -suosituksen.

The show received joyous reception, standing ovations and rave reviews on its visit to Brighton Fringe last week:

“Pure, joyous silliness, three extraordinary performers. I leave the theatre aching with laughter.”
The Latest

“These guys are 3 of the most talented musicians I’ve seen and have comedy timing akin to Spike Milligan.”
Fringe Review

”The cherry on this perfectly baked cake however for me has to have been the ‘Cup Song’ – performed mesmerisingly to Stravinsky. Again, Wow. To sum up – wonderfully daft, physically awesome and frankly fantastic.”
Brighton&HoveNews

LUE, KUUNTELE JA KATSO LISÄÄ: www.fabulousbb.fi

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: SUOJALA, Puistotie 8, 72400 Pielavesi
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Pielaveden musiikinystävät ry
Yhteyshenkilö: Tero Airas
Puhelin: 0400 432320