Tulevat tapahtumat
Iisalmi

Canvalla someen kuvia (digistartti)

6.2.2020 16:30–20:00

Tässä koulutuksessa opit tuottamaan someen nopeasti ja näyttävää kuvasisältöä Canva-ilmaisohjelmalla

Miksi minun pitäisi olla somessa, ja tuottaa sinne sisältöä? Siksi, koska asiakkaasikin ovat siellä. Somesta saat (ilmaisen) markkinointikanavan, jonka avulla tavoitat yhä laajempia yleisöjä. Koukuttavalla, visuaalisella sisällöllä saat nopeastikin viestisi leviämään. Jos haluat oppia tekemään ja muokkaamaan helposti kuvia, tämä koulutus on juuri sinulle!

Tässä koulutuksessa teemme Instagram/Facebook -postauksen ystävänpäiväksi 2020 ilmaisohjelma Canvalla. Sen perusidea on valmiissa pohjissa, joiden avulla voit nopeasti ja helposti muokata näyttäviä visuaalisia sisältöjä. Lisäksi tutustumme painotuotteen tekoon, mm. siihen, mitä digipainot vaativat aineistolta, jotta siitä saadaan painokelpoinen myös Canvan ilmaisversiolla.

Osallistujille tullaan kurssin aikana tarjoamaan myös mahdollisuus vuorovaikutteiseen oppimiseen tarkoitukseen sopivilla sovelluksilla.

KOULUTUSPÄIVÄ: to 6.2.2020 klo 16.30-20.00, (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta)

Ilmoittautumiset 30.1.2020 mennessä: bit.ly/canvaIisalmi

KURSSIN HINTA: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms)

Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Kouluttaja: Markus Aho, Funlus Oy. Kouluttajalla on yli 10 vuoden kokemus verkkopalveluprojektien läpiviennistä ja ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot.

Lisätietoja:
Kouluttaja Markus Aho, Funlus Oy, asiakaspalvelu@funlus.org , 050 5856005
tai yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen, tuija.kokkonen@ysao.fi , 040 1798150

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Ilmoitetaan myöhemmin, - Iisalmi
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

YOM-palvelu
Yhteyshenkilö: Tuija Kokkonen
Puhelin: 0401798150