Tulevat tapahtumat
Iisalmi

By Iisalmi Yritystreffit

By Iisalmi -Yritystreffit.jpgBy Iisalmi Yritystreffit 14.11. klo 16-18
14.11.2019 16:00–18:00

Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut järjestävät By Iisalmi –seminaarin jatkot yritystreffien muodossa. Seudun vahvuudeksi ja uuden kasvun mahdollistajaksi tunnistettua yritysten välistä yhteistyötä halutaan vauhdittaa edelleen – tällä kertaa tarjoamalla yrityksille sekä yritysten kanssa toimiville mahdollisuus pikatreffeihin, joita sovitaan BusinessMaker –treffisovelluksen avulla.

Seminaariohjelman päätyttyä, klo 16 – 18, Kulttuurikeskuksen Karl Collan –salin toivotaan täyttyvän yrittäjistä ja yrittäjien kanssa toimivien organisaatioiden tai muiden yritysverkostotoimijoiden edustajista. Yritystreffit eivät ole sokkotreffit, vaan verkostoitumishaluiset henkilöt ja yritysten edustajat kirjautuvat Yritystreffi -sovellukseen www.iisalmi.fi/yritystreffitbyiisalmi -sivun kautta. Sovelluksen avulla käyttäjää autetaan löytämään juuri oikeat kumppanit tapahtumasta. Käyttäjä saa itse valita sopivat treffikumppanit, ja perua treffipyyntöjä halutessaan – kenellekään ei siis tule yllätystreffejä, mutta treffeillä voi varmasti tulla yllätetyksi positiivisesti!

Miten Yritystreffit –palvelu toimii?

Yritystreffit -sovellus aikatauluttaa sovitut tapaamiset ja tarjoaa etukäteen yksityiskohtaiset aikataulut treffeille ilmoittautuneille. Aikataulullisesti Iisalmessa järjestettävät yritystreffit etenevät seuraavasti:

  • Rekisteröityminen avoinna 16.9.2019 alkaen.
  • Ilmoittautuneisiin voi tutustua sekä sopia heidän kanssaan treffejä  aikavälillä 1. – 13.11.2019.
  • Rekisteröityneille toimitetaan valmiit tapaamislistat aikatauluineen 13.11.2019.
  • Osallistujan tehtäväksi tulee vain saapua paikalle Yritystreffeille 14.11.2019: puitteet ja aikataulut ovat tehty juuri verkostoitumista edistäviksi.

Lisätietoja ja opastevideo Yritystreffit –palvelusta löytyy osoitteesta www.iisalmi.fi/yritystreffitbyiisalmi

 

Kenelle Yritystreffeistä on hyötyä?

Iisalmen kaupungin tavoitteena on houkutella Yritystreffeille eri alojen yrityksiä etenkin Ylä-Savosta. Monilla pienillä ja toimintaansa vasta aloittelevilla yrityksillä voi olla haasteita tunnettuuden kanssa – treffien kautta yritykset pääsevät sopimaan tapaamisia potentiaalisten yhteistyökumppaneiden tai asiakkaiden kanssa. Seudun isommilla yrityksillä on tunnetusti halukkuutta käyttää paikallisia palveluja ja treffien kautta myös heille voi vastavuoroisesti löytyä uusia, tarvetta vastaavia kumppaneita. Treffeille toivotaan runsaslukuisesti myös erilaisten yrityksille suunnattujen asiantuntijapalveluiden ja kaupungin edustajia: treffeillä on matala kynnys tavata ja päästä vuorovaikutukseen. Yrittäjäyhdistykset, mentorointipalvelun tarjoajat, oppilaitokset ja hankkeet ovat myös erittäin tervetulleita treffeille. Jo Yritystreffejä edeltävässä seminaaripäivässä tavoitteena on yhdistää seudun teollisia kärkiyrityksiä ja seudullisia matkailutoimijoita – molempien edustajia toivotaan niin ikään mukaan After Event –treffeille.

 Lisätietoja By Iisalmi –Yritystreffeistä:

Tapahtumasivu ja rekisteröityminen: www.iisalmi.fi/yritystreffitbyiisalmi

 

Yritysasiantuntija Virpi Murtola, virpi.murtola@iisalmi.fi, puh. p.040 630 5133

Elinkeinojohtaja Terho Savolainen, terho.savolainen@iisalmi.fi, puh. 040 630 5328

Markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Laura Koski, laura.koski@iisalmi.fi, p. 040 632 5868

Matkailu- ja markkinointiasiantuntija Jarmo Miettinen, jarmo.miettinen@iisalmi.fi, puh. 040 830 2681

Hinta: maksuton
www.iisalmi.fi/yritystreffitbyiisalmi

Tapahtumapaikka

Iisalmen kulttuurikeskus / Karl Collan -sali
Osoite: Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi
Puhelin: 040 830 2757
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tiedostot