Iisalmi

By Iisalmi -seminaari

byiisalmi_seminaari_2023.png
8.11.2023 8.30–14.30

keskiviikko 8.11. klo 8.30 alkaen Iisalmen kulttuurikeskus, Eino Säisä -sali. Osaaminen ja hyvinvointi – tärkein pääomamme. Ennakkoilmoittautuminen!

Iisalmi tunnetaan osaamisen paikkana. Paikkana, jossa osaamisesta syntyy ihmeitä. Jotta Iisalmessa voidaan synnyttää yhä uusia huippuosaamisen ihmeitä, tulee asukkaiden ja osaajien voida hyvin - hyvinvoivat ammattilaiset kykenevät luoviin innovaatioihin ja aikaansaavuuteen ja tuntevat elävänsä merkityksellistä, tasapainoista elämää! Juuri tästä syystä Iisalmi pyrkii maailman ensimmäiseksi kiireneutraaliksi seutukaupungiksi.

Tervetuloa inspiroitumaan osaamisesta ja hyvinvoinnista By Iisalmi –seminaariin! Ilmoittaudu 2.11.2023 mennessä www.iisalmi.fi/byiisalmiseminaari -sivulla. Tarjoamme ohjelman ja kahvit ennakkoon ilmoittautuneille veloituksetta, lounas on omakustanteinen. Ilmoittautuminen avataan heinäkuussa.

Kenelle?

 By Iisalmi -seminaari kokoaa yhteen Iisalmen seudun elinvoimasta ja vetovoimasta kiinnostuneita toimijoita aina opiskelijoista elinkeinoelämän ja kuntavaikuttamisen konkareihin saakka. Yhdessä teemme ihmeitä!

Toivomme,

että lähdet seminaaripäivästä voimautuneena, inspiroituneena ja valmiina tekemään henkilökohtaisia valintoja, jotka auttavat sinua synnyttämään omassa elämässäsi Keskittymisen Ihmeitä!

Hinta:

Tapahtumapaikka

Iisalmen kulttuurikeskus
Osoite: Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

Iisalmen kaupunki / By Iisalmi
Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: