Tulevat tapahtumat
Iisalmi

Älä maksa turhasta – tee markkinointimateriaalit itse

15.10.2019 9:00–16:00

Haluaisitko oppia tekemään itse ammattimaisen näköisiä markkinointimateriaaleja helposti ja kustannustehokkaasti, tuottaa visuaalista ja houkuttavaa sisältöä printtiin, digitaalisiin kanaviin ja someen? Jos vastasit kyllä, niin tämä koulutus on sinulle.

Koulutuksessa mainostoimiston ammattilaiset neuvovat ja opastavat, miten pystyt kehittämään yrityksesi visuaalista ilmettä ja tekemään visuaalisesti houkuttavaa ja koukuttavaa sisältöä, kuvia ja mainoksia. Käymme läpi ja opastamme ilmaisiin digitaalisiin työkaluihin ja kuvapankkeihin, joita voit hyödyntää jatkossa oman yrityksesi visuaalisen ilmeen ja markkinointimateriaalien tekemiseen.

Osallistujilla tulee olla mukana omat laitteet, joilla mainonnan tekemistä käydään läpi.

Paikka ja aika: Iisalmi ti 15.10.2019 klo 9-16 (tarkempia paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin)

Kouluttaja: Mainostoimisto Projectico | Minna Sutinen |minna.sutinen@projectico.fi

Ilmoittautumiset ma 7.10.2019 mennessä osoitteesta -> http://bit.ly/markkinointimateriaalitiisalmi

Hinta (sis. kaikki kulut): 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 200 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

Lisätietoja: Tuija Kokkonen p. 040 179 8150 tai tuija.kokkonen@ysao.fi

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh.10 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun

Hinta:

Tapahtumapaikka

Osoite: Ilmoitetaan myöhemmin, - Iisalmi
Puhelin:
Email:
Www-osoite:

Tapahtuman järjestää

YOM-palvelu
Yhteyshenkilö: Tuija Kokkonen
Puhelin: 0401798150