Tulevat tapahtumat
Iisalmi

1000 seuraajaa Facebookiin ja Instagramiin (digistarttaaja)

25.2.2020 17:00–20:30

uinka lähteä some-markkinoinnissa liikkeelle tyhjästä? Kuinka saada tykkääjiä, mistä löytää seuraajia? Miten seuraaminen johtaa myyntiin? Koulutus on tiukkaa käytäntöä: vinkkejä Facebook-sivun saloihin ja Instagram-profiilin nikseihin, neuvoja arvontojen järjestämisessä.

Tämä koulutus on yrityksille, jotka ovat vasta Facebook- ja Instagram-käytön alkutaipaleella. Tarjolla on tietoa, inspiraatiota ja ideoita vietäväksi käytäntöön yrityksen matkalla some-maailmaan! Miksi et siis hyppäisi mukaan?

IISALMI 25.2.2020 klo 17-20.30 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta)

Ilmoittautuminen 17.2.2020 mennessä: bit.ly/1000iisalmi

Ohjelma:

  • -Julkaiseminen ja näkyminen Facebookissa ja Instagramissao
  • eri sisällöt ja niiden tuottaminen
  • Facebook-sivun ja Instagram-profiilin niksit
  • arvonnat ja kampanjat
  • Facebook- ja Instagram -markkinoinnin nykytila ja käytännön esimerkkejä onnistumisista
  • Sisältöalgoritmien toiminta, eli millainen sisältö näkyy parhaiten
  • Mittaaminen ja jatkuva parantaminen

Ennen koulutusta osallistujat vastaavat ennakkokyselyyn, jonka perusteella koulutuksen sisältöä räätälöidään. Ota oma päätelaite mukaan koulutukseen (mieluiten tietokone ja mobiililaite).

HINTA (sis. kaikki kulut): 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max. 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Kouluttaja: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

Lisätietoa: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658, oskari.uotinen@inflow.fi yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen p. 040 179 8150, tuija.kokkonen@ysao.fi

Hinta:

Tapahtuman järjestää

YOM-palvelu
Yhteyshenkilö: Tuija Kokkonen
Puhelin: 0401798150