Iisalmi

”Still Got The Blues” -tribute to Gary Moore

still got the blues.jpg
17.2.2024 19.00–21.00

lauantai 17.2.2024 Eino Säisä-sali, Iisalmen kulttuurikeskus. Liput 30€/35€ sis. palvelumaksu

Mitä tapahtuu kun yhdistetään suomalainen rokkikukko ja Andalucian groovaavin rytmikaksikko, ja laitetaan heidät soittamaan Gary Moore-bluesia? Luvassa on tietysti espanjalaisen rytmimankelin läpi ajettua, rouheasti svengaavaa blues-boogieta sekä henkeäsalpaavia tunnelmapaloja, joista ei intensiivisyyttä puutu!

Antti Kajander on aikoinaan Britanniassa kitaraoppinsa saanut kitaristi ja laulaja. Kajander on esiintynyt mm. The Whon Quadrophenia-albumista dramatisoidun teatteriversion maailmanensi-illassa Cardiffin kaupunginteatterissa ja lisäksi hän on vaikuttanut Lontoon blues-, rock- sekä jazz-piireissä.

The Spanish Castlen muodostavat Kajanderin lisäksi kaksi Andalucian työllistetyimpiin kuuluvaa muusikkoa, venezuelalainen rumpali Marcos Hostos sekä espanjalainen basisti Cañon Bass. Tällä kiertueella yhtyettä vahvistaa myös taiturimainen kosketinsoittaja Ilkka Joronen.

The Spanish Castle aloitti keikkailu-uransa muutama vuosi sitten "Hendrix-bändinä" keikkaillen lähinnä Espanjassa.Vuoden 2023 helmikuussa bändi kiersi läpi Suomen seitsemällä konsertilla, joista lähes jokainen oli loppuunmyyty. Nyt luvassa onkin harvinaista herkkua, sillä The Spanish Castle kiertää konserttisaleja helmikuussa 2024 Suomen lisäksi Ruotsissa ja Tanskassa.

Kesto n. 2 tuntia sis. väliajan

Liput 30/35€ sis. palvelumaksu

Lippuja myyvät Iisalmen kulttuurikeskus, Iisalmen kaupungintalon asiakaspalvelupiste, Ravintola Tilly, R-kioskit, Iisalmen K-Citymarket sekä Lippu.fi.
Muista käyttää myös kulttuuriedut Smartum, ePassi, Edenred, Tyky+ -seteli ja Nuorisopassi.

Vältä jonotos ja tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon Ravintola Tillystä p. 041 3178 739 / Paula tai Ravintola Tillyn verkkokaupasta Bestorantesta.
Hinta:

Tapahtumapaikka

Iisalmen kulttuurikeskus Säisä-sali
Osoite: Kirkkopuistonkatu 9, 74100 IISALMI
Puhelin:
Email:

Tapahtuman järjestää

Yhteyshenkilö:
Puhelin:
Email:
Www-osoite: