Tapahtumat Iisalmessa

Jarkko Tamminen - Kuuleeko Iisalmi?

kuuleeko_1080x1080_iisalmi.jpg
11.10.2024 19.00–21.30

perjantai 11.10.2024 klo 18 Eino Säisä-sali, Iisalmen kulttuurikeskus. Liput: 42,50 €. Esityksessä nähdään yli 40 hahmoa Käärijästä Kaija Koohon! Jarkon käsittelyyn pääsevät myös kiertuepaikkakunnan paikalliset aiheet.

Imitaattori Jarkko Tamminen lähtee syksyllä 2024 soolokiertueelle ympäri Suomea.

Jarkko lähtee kiertämään Suomenmaata jo suosituksi tulleella konseptilla: päivitetyllä "Kuuleeko.."-esityksellään.
Show koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Esityksessä Jarkko esittää yli 40 hahmoa. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Kape Aihisesta Kaija Koohon, Pasi Rautiaisesta Stigiin ja Olli Jokisesta Käärijään. Myös yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa esityksessä nähtäviin hahmoihin toiveiden kautta. Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja lisäksi kunkin kiertuepaikkakunnan paikallisuutiset saavat osansa, kun hahmot ottavat esille aina kullakin paikkakunnalla puhuttavia aiheita.

Esityksessä Jarkko on lavalla yksin ja esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja. Lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera. Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon edelliskiertueiden jutuista, mutta mukaan mahtuu myös runsaasti uutta materiaalia.
Ilta koostuu kahdesta noin 45min setistä, joiden välissä on väliaika.

Esityksen kesto on siis 2h, sisältäen puolen tunnin mittaisen väliajan.

Liput 42,5€

Lippuja myyvät lippu.fi, Iisalmen kulttuurikeskuksen ja kaupungintalon asiakaspalvelupisteet, R-kioskit, Iisalmen K-Citymarket sekä Ravintola Tilly.

Väliaikatarjoilut voi tilata ennakkoon Ravintola Tillystä soittamalla p. 041 3178 739 / Paula tai ostamalla ennakkoon Ravintola Tillyn verkkokaupasta