Juhlavuoden tapahtumat

By Iisalmi -juhlaseminaari ja STAGE By Iisalmi -juhlakonsertti

seminaariohjelma2021.jpg
10.11.2021 8.30–14.30

Iisalmen 130-vuotisjuhlavuoden huipentava By Iisalmi -juhlaseminaari ja STAGE By Iisalmi -juhlakonsertti 10.11.2021 Iisalmen kulttuurikeskuksella sekä livestreamina!

Viidettä kertaa järjestettävä Iisalmen brändiseminaari kokoaa seudun elinvoimaisuudesta ja veto­voimaisuudesta kiinnostuneet toimijat mukaan hybriditapahtumaan Iisalmen kulttuurikeskukselle tai verkkostreamiin 10.11.2021. Seminaarin järjestävät Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -brändikumppanit. Lisäksi iltapäivän ohjelmassa on mukana Iiden ry. Illan huipentaa STAGE By Iisalmi -juhlakonsertti Ylä-Savon musiikkiopiston Viihdeorkesterin ja upeiden solistien johdattamana!

Juhlaseminaarin teemana ovat yhteisön maine ja osaamispääoma kestävän kasvun elementteinä kautta aikojen. Tapahtuman juontavat Iisalmen historian merkkihenkilöt Alli Nissinen ja Juhani Aho (Marjatta Miettinen ja Ari Honkanen).

Lämpimästi tervetuloa mukaan hybridimallilla järjestettävään tapahtumaan joko paikan päälle tai seuraten LIVEstreamausta tapahtuman sivuilta osoitteessa: www.iisalmi.fi/byiisalmiseminaari

OHJELMA (Pidätämme oikeudet muutoksiin.)

kello 8.30 Tervetulokahvit ja ilmoittautuminen

kello 9 Juhlaseminaarin avaus | Terho Savolainen IISALMEN KAUPUNKI

kello 9.15 – 9.45 Ponsse – Suomen maineikkain yritys | Juha Vidgren PONSSE OYJ

kello 9.50 Shake Up #byiisalmi

kello 10 Tulevaisuuden osaamistarpeet ja työn muutos seutukaupunki Iisalmessa | Jaana Villanen SITRA

kello 10.45 Shake Up #byiisalmi

kello 11.15 By Iisalmi –tunnustus 2021 –voittajan julkistaminen | Jarmo Ronkainen IISALMEN KAUPUNKI & Laila Kämäräinen KEILA- JA LIIKUNTAKESKUS LIIKE

kello 11.45 – 12.45 Lounas verkostoituen, esittelypisteet avoinna yleisölle

kello 12.45 KEYNOTE: Herkullista maine- ja osaamisnostetta | Tommi Tervanen, KOTIPIZZA OY

kello 13.45 Yhteenveto seminaarin annista

kello 13.55 Päätössanat | Terho Savolainen IISALMEN KAUPUNKI

kello 14 Torikahvit – nauti iltapäiväkahvit ja osallistu Iiden ry:n keskustan kehittämisen työpajaan Karl Collan –salissa!

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Seuraamme koronatilannetta ja tiedotamme, mikäli seminaarin järjestämistapaan tulee muutoksia terveysturvallisuudesta johtuen

STAGE By Iisalmi -juhlakonsertti: musiikillinen matka maailmalle

Ylä-Savon musiikkiopiston Ope-bändin ja vierailevien solistien upea konsertti vie musiikilliselle matkalle maailman ympäri!

Kansainvälisten yritysten Iisalmesta on aina luotu yhteyksiä maailmalle – tehdään se tänään yhdessä musiikin kautta. Jännitystä iltaan tuo IHMEIDEN IISALMI –biisikisan voittajabiisin kantaesitys. Musiikillisen matkan miehistönä on Ylä-Savon musiikkiopiston Viihdeorkesteri, joka on rakentunut Ope-bändin ympärille. Solisteina upealla orkesterilla ovat Emma Balbatsu, Piia Rytkönen, Tuomas Miettola ja Timo Turunto. Matkan aikana yleisöä viihdyttävät myös Ulmalan nuorisoseuran tanssijat.

Konsertti on kaikille avoin, maksuton Iisalmen 130-vuotisjuhlavuoden tapahtuma, mutta edellytämme ennakkoilmoittautumista varmistaaksemme paikkojen riittävyyden ja tarjoilut.

Konsertin ilmoittautuminen on täynnä.

Mikäli paikkoja vapautuu, tiedotamme siitä perjantaina 29.10. tiedotuskanavissamme (www.iisalmi.fi/byiisalmiseminaari, Minun Iisalmeni -Facebook ja ilmoittautumislomakkeella) Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole vaikutusta, vaan lippuja annetaan ennakkoilmoittautuneille niin kauan, kuin paikkoja riittää.

Voit seurata seminaaria ja konserttia myös VERKKOSTRIIMINÄ: www.iisalmi.fi/byiisalmiseminaari

Haluatko tapahtumaan näytteilleasettajaksi? Ilmoittaudu tästä linkistä.