Julkaistut blogit -blogiarkisto

Kesätöissä Iisalmen kaupungin markkinoinnissa ja viestinnässä

mervin auringonlasku.jpgIisalmen kaupungin markkinoinnissa nähtiin kesällä 2018 lahjakkaaksi valokuvaajaksi osoittautuneen Mervi Saarasen otoksia.
1.8.2018 15.00
2

Millaista on kesätyö kaupunkimarkkinoinnin parissa? Iisalmen kaupungin markkinoinnissa ja viestinnässä kesä-heinäkuussa työskennellyt Mervi Saaranen bloggaa kokemuksestaan, joka olikin varsin onnistunut!

Kesätyöni Iisalmen kaupungin markkinointi- ja viestintätiimissä on ollut varsin antoisa. Kesän aikana olen saanut tehdä ja hioa kaupungin nettisivuja, somettaa Facebookissa ja Instagramissa, sekä valokuvata erilaisia kohteita. Olen myös saanut olla mukana erilaisissa tapahtumissa edustamassa Iisalmen kaupunkia ja kävinpä minä myös kuvausreissulla Jyrkällä, jolloin näin pienen pilkahduksen siitä, miten mainoskuvat syntyvät!

Minulla on ollut oikein hauska ja mukava kesä, joka esimieheni sanoin ’’ei kuulosta työnteolta’’. Aivan niin. Kesätyöni ei ole työn joskus negatiiviseksi mielletyssä merkityksessä tuntunut edes työltä, vaan olen saanut nauttia työstäni tehdessäni mukavia työtehtäviä mahtavien ihmisten ympäröimänä. Pieniä epätoivon pilkahduksia, hikeä ja kyyneleitä (melkein) on saattanut näkyä haasteellisimpia nettisivuja hioessa, mutta ilmenneet ongelmat on kunnialla selätetty.

Heinäkuun vedellessä viimeisiään on minunkin aikani Iisalmen kaupungin markkinointitiimissä tullut pikku hiljaa päätökseensä. Nyt onkin siis aika kiittää, kumartaa ja kättä puristaa, toivottavasti näemme taas tulevaisuudessa!

Mervi kiittää ja kuittaa