Julkaistut blogit -blogiarkisto

Kesän 2021 koeasukas Juho Mark Lappeenrannasta esittäytyy

koeasukas2021_juho&katja_1080x1080.pngJuho ja Katri koiransa kanssa.
8.4.2021 11.30
0

Moi!

Olen Juho Mark, 23-vuotias opiskelija Lappeenrannasta. Opiskelen Lappeenrannan–Lahden teknillisessä yliopistossa tuotantotaloutta tuotannon johtamisen maisteriohjelmassa ja sivuaineenani on ohjelmistotuotanto. Valmistumiseni jälkeen haluaisin työskennellä teknologiateollisuudessa. Muutan kesäksi Iisalmeen tyttöystäväni Katrin ja koiramme kanssa.

Tulen työskentelemään kesän Normetilla laatuinsinööriharjoittelijana. Päädyin hakemaan kesätöitä Normetilta, koska yrityksen tarjoamat kesätyöt vaikuttivat erityisen mielenkiintoisilta ja opintoihini sopivilta. Hain kesätöitä nimenomaan Normetin Iisalmen toimipisteeltä, koska kaupunki vaikuttaa sopivan kompaktilta, jossa luonto on aidosti lähellä. Pidämme Katrin kanssa molemmat pienemmistä kaupungeista, joista löytyy luontoa, kattavat palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Uskonkin, että viihdymme Iisalmessa mainiosti.

Iso plussa Iisalmessa oli myös koeasumisprojekti, johon halusin päästä mukaan. Uskon, että projektin kautta pääsemme tutustumaan kaupunkiin paljon laajemmin ja samalla on mukava päästä jakamaan kokemuksia ja tietoa kaupungista myös muille. Käytän aktiivisesti erilaisia sosiaalisen median palveluita ja uskonkin, että onnistun tuottamaan mielenkiintoista ja informatiivista sisältöä Iisalmesta.

Harrastuksiini kuuluu monipuolisesti erilaisia kesälajeja kuten frisbeegolf, kalastus, vesihiihto, lenkkeily ja tennis. Tulenkin kesän mittaan esittelemään erilaisia Iisalmesta löytyviä harrastusmahdollisuuksia, ympäröiviä vesistöjä ja paikallisia tapahtumia.

Kesäämme Iisalmessa voit seurata @koeiisalmi Instagram-tililtä.

Koe Iisalmi –koeasumisen kampanja on ikkuna siihen, millaista on muuttaa Iisalmeen töiden perässä tutustuen uuteen työyhteisöön, kaupunkiin ja ihmisiin. Iisalmen kaupunki ja Petterinkulma Oy sekä muut By Iisalmi -toimijat tarjoavat jo kolmannen kerran täysin ilmaisen koeasumisen mahdollisuuden seudullemme kesätöiden vuoksi muuttavalle koeasukkaalle. LähiTapiola Itä turvaa koeasukkaan kodin ja huolehtii myös mahdollisen tapaturman hetkellä. Ylä-Savon ammattiopiston sisustus- ja restaurointialan opiskelijat remontoivat ja sisustavat koeasukkaan asunnon hänen toiveidensa mukaisesti, ja asunnon muutosta voit seurata Instagramista @koeiisalmi –tililtä. Kesällä @koeiisalmi –tili kertoo koeasukkaan kokemuksista Iisalmessa ja tienoilla – töissä ja vapaa-ajalla
.