Julkaistut blogit -blogiarkisto

Kausityöntekijän blogi: Matkailumarkkinointia Iisalmessa ja tienoilla

IIsalmi ja tienoot matkailuneuvonta IPK-Ponsse Shop 2019 pieni.jpgElena kesätöidensä parissa.
28.8.2019 10.30
0

Millaista on kausityö matkailun ja markkinoinnin parissa? Iisalmen kaupungin matkailussa ja markkinoinnissa tammi-elokuussa työskennellyt Elena Nasonova bloggaa kokemuksestaan.

Tarinani Iisalmen kaupungin palveluksessa alkoi viime syksynä. Silloin sain kirjeen Iisalmen kaupungin työllisyyspalveluilta. Yllättävä kirje sisälsi hyviä uutisia, pääsisin keskustelemaan työmahdollisuuksista heidän toimistolleen. En olisi ajatellut, että pääsisin työskentelemään matkailun ja markkinoinnin parissa, mutta niin kävi. Työllisyyspalveluiden kanssa yhteistyössä sovittiin työhaastattelu markkinointi- ja viestintätiimin Lauran ja Jarmon kanssa, ja aloitin työt tammikuussa. Tunsin heti alusta asti olevani tervetullut kaupungintalon työyhteisöön. 


Virallinen tittelini oli matkailu- ja markkinointiharjoittelija ja myöhemmin kesällä matkailuneuvoja. Työtehtäviin kuuluivat matkailuun ja tapahtumiin liittyvien verkkosivujen päivittäminen ja ylläpitäminen, Iisalmi ja tienoot –sosiaalisen median kanavien päivittäminen, matkailuesitteiden tekeminen, tapahtumien suunnittelu ja niissä edustaminen, kuva- ja videokäsittely, asiakaspalvelu jne. Pääasiallisesti toimin Iisalmi ja tienoot -yhteistyökumppaneiden kanssa. 


Tämä työ kokonaisuudessaan oli hyvin antoisa ja mielenkiintoinen. Olen oppinut paljon ja työ vastasi koulutustani. Tässä työssä opin ymmärtämään, mitä haluan tehdä tulevaisuudessa ja mitä kehitettävää minulla vielä on.  Koska eri yhteistyökumppaneita ja muita toimijoita oli niin paljon, koin välillä haastavaksi yhdistää heidän monipuoliset ideansa yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Tavallaan tämä oli myös positiivinen ongelma.
   
Tehdessäni viikoittain tapahtumapostauksia Iisalmi ja tienoot-Facebookiin, tajusin, miten paljon tekemistä Iisalmen alueelta löytyy. Joten jos tuntuu, että kaipaat jotain ohjelmaa, käy tsekkaamassa tapahtumakalenteri Iisalmen sivulta ja ylläty positiivisesti!  

Syysterveisin, Elena Nasonova