Kaupungin oma työllistäminen

Työllisyyspalvelut työllistää  kaupungin työyksiköihin  ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän tehtäviin ensisijaisesti työmarkkinatukea vähintään 200 päivää työttömyyden perusteella saaneita iisalmelaisia työnhakijoita.  Aikaisempaa työkokemusta alalta ei edellytetä, koska työtehtäviin opastetaan ja perehdytetään. Työllisyyspalvelut välittää työntekijöitä myös muille työnantajille.

 

Iisalmessa on vahvat työllistämisperinteet ja tarjoamalla työtilaisuuksia on haluttu parantaa ja ylläpitää työnhakijoiden elintasoa ja elämisen laatua. Lisäksi tarjotaan mahdollisuutta työkokemuksen hankkimiseen, ammattitaidon ylläpitämiseen ja jopa uuteen ammattiin tutustumiseen.

 

Kuntasektorin työllistämiseen liittyvissä asioissa (mm. velvoitetyöllistäminen), ota yhteyttä työllisyysasiantuntija Sari Toloseen, p. 040 830 4342  / sari.tolonen@iisalmi.fi 


Harjoittelu/työkokeilupaikat

Tällä hetkellä ei ole tarjolla työkokeilu- tai harjoittelupaikkoja.

Palkkatyöpaikat

Oletko iisalmelainen työnhakija, ja saanut työttömyyden perusteella vähintään 200 päivää työmarkkinatukea? Oletko kiinnostunut alla mainituista työtehtävistä? Ne voivat olla juuri sinua varten!

Juuri nyt haemme työntekijöitä:

- tehtäviin lasten parissa päiväkotiympäristössä

- nuorten parissa tehtävään työhön

Nämä tehtävät pyritään täyttämään elokuussa 2019. 

Kysy lisätietoja ja ilmoita halukkuutesi näihin tehtäviin: 
työllisyysasiantuntija Sari Tolonen, p. 040 830 4342 / sari.tolonen@iisalmi.fi