Kaupungin oma työllistäminen

Työllisyyspalvelut työllistää  kaupungin työyksiköihin  ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän tehtäviin ensisijaisesti työmarkkinatukea 200 päivää työttömyyden perusteella saaneita iisalmelaisia työnhakijoita.  Aikaisempaa työkokemusta alalta ei edellytetä, koska työtehtäviin opastetaan ja perehdytetään. Työllisyyspalvelut välittää työntekijöitä myös muille työnantajille.

 

Iisalmessa on vahvat työllistämisperinteet ja tarjoamalla työtilaisuuksia on haluttu parantaa ja ylläpitää työnhakijoiden elintasoa ja elämisen laatua. Lisäksi tarjotaan mahdollisuutta työkokemuksen hankkimiseen, ammattitaidon ylläpitämiseen ja jopa uuteen ammattiin tutustumiseen.

 

Kuntasektorin työllistämiseen liittyvissä asioissa (mm. velvoitetyöllistäminen), ota yhteyttä työllisyysasiantuntija Sari Toloseen, p. 040 830 4342  / sari.tolonen@iisalmi.fi 


Harjoittelu/työkokeilupaikat

Tällä hetkellä ei ole tarjolla työkokeilu- tai harjoittelupaikkoja.

Palkkatyöpaikat

 Haussa työntekijöitä viher- ja liikuntapuolelle

Kunnossapitotyöntekijä (1 paikka): työtehtävänä leikkikenttien kunnossapito. Työaika 32h30min/vko, työn kesto 6-8 kk.  Palkkaus KVTESin mukaan. Tehtävään valitulla pitää olla maksettuna työmarkkinatukea vähintään 200 päivää.

Liikunta-alueiden hoitaja (2 paikkaa): työtehtävänä nurmikenttien ja taukopaikkojen kunnossapito sekä osallistuminen liikuntatapahtumien järjestämiseen Sankariniemellä.  Työaika 32h30min/vko, kesto 6-8 kk. Palkkaus KVTESin mukaan. Tehtävään valituilla pitää olla B -ajokortti sekä maksettuna työmarkkinatukea vähintään 200 päivää.

Yhteydenotot: työllisyysasiantuntija Sari Tolonen, p. 040 830 4342 / sari.tolonen@iisalmi.fi