Neuvontaa yritystoiminnan kaikissa vaiheissa

Iisalmen alueen talouden tukipilarit ovat vahvasti toiminnassa olevien, vakaiden yritystemme varassa. Me Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluissa haluammekin olla tukemassa toimivien yritystemme hyvinvointia ja elinvoimaisuutta: Haitpa yrityksellesi tukea käytännön arkipäivän pulmien ratkaisuun, kuten tuotteiden, prosessien tai osaamisen kehittämiseen, yrityksen kasvuun liittyviin kysymyksiin tai esimerkiksi muutostilanteen mukanaan tuomaan epävarmuuteen tai kansainvälistymiseen liittyen, elinvoimapalvelut on oikea osoite. Olemme matkakumppanisi yrittäjyyden monivivahteisella matkalla - niin myötä- kuin vastamäessäkin. Toimimme luottamuksellisena kumppaninasi ja tukiverkkonasi ja meiltä voit kysyä vinkkejä ja apua tiukoissakin tilanteissa.


Toiminnassa olevat yritykset saavat meiltä neuvontaa ja ideoita myös kehittämiseen. Autamme kartoittamaan yritystoiminnan nykytilanteen ja etsimme yhdessä välineet yrityksesi jatkokehittämiselle.


Tunnemme erilaiset rahoitusvaihtoehdot, tutkimus- ja tuotekehitystuet sekä erilaiset henkilöstön koulutuspalvelut.
 Meiltä saat apua mm. kannattavuus- ja investointilaskelmiin, kansainvälistymisen aloittamiseen ja rahoitusvaihtoehtojen kartoitukseen.

Neuvomme talouteen liittyvissä asioissa, kuten investointien rahoitussuunnittelussa, kannattavuuslaskelmien teossa ja muussa taloussuunnittelussa. Kartoitamme kanssasi yrityksen kokonaisrahoitustarpeen, ja sen pohjalta selvitämme erilaiset rahoitusvaihtoehdot ja -ratkaisut. Autamme erilaisten tulos-, rahoitus-, kannattavuus- ja hinnoittelulaskelmien teossa. Laskelmat ovat päätöksenteon tukena sekä yrityksellesi että pankille, Finnveralle sekä mahdollisille rahoitustahoille. Lisäksi autamme sinua yritystukien hakemisessa, joita yrityksesi voi saada lähinnä kansainvälistymiseen, kasvuun, tuote- ja palvelukehitykseen ym. innovatiivisiin kehittämistoimiin.

Virpi2.JPG

Elinvoimapalvelut tarjoavat tukea muun muassa seuraavissa asioissa: 

- yrityksen liiketoiminnan kehittäminen
- uuden liikeidean arviointi ja kehittäminen
- yrityksen rahoitus 
- osaavan työvoiman saanti ja koulutusmahdollisuudet 
- sukupolven- ja omistajanvaihdokset 
- tontti- ja toimitila-asiat 
- avustusten haku tuotekehitys-, kasvu- ja kansainvälistymishankkeisiin 
- muut yritystoiminnan eritystilanteet

Kaikkea mekään emme tee yksin - hyödynnämme toiminnassamme laajaa asiantuntijaverkostoamme, sekä alan huippuosaajia sinun yrityksesi parhaaksi.  

Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut on tukenasi kaikissa yritystoiminnan kurveissa - olipa yrityksesi asia minkälainen tahansa, voit kääntyä luottamuksella puoleemme.

Yhteystiedot
Iisalmen kaupungintalo, 2. kerros, Pohjolankatu 14, 74100 Iisalmi

Elinkeinojohtaja Terho Savolainen
Puh. 040 630 5328

Yritysasiantuntija Kari Heikkinen 
Puh. 040 635 3506

Yritysasiantuntija Virpi Murtola
Puh. 040 630 5133

Sähköposti: etunimi.sukunimi@iisalmi.fi
Vinkkejä & linkkejä

Yritystulkki tornibanneri.jpg 

Vero.fi
Verohallinnon palvelut yritys- ja yhteisöasiakkaalle

Suomi.fi
Tietoa, palveluja ja työkaluja yrityksille ja yrityksen perustajille

Ylä-Savon Veturi ry
Mm. Leader-toiminta maaseudun elinvoimaisuuden mahdollistajana

Yhteydenottopyyntö