Sijoita yrityksesi osaamisen paikkaan, IISALMEEN

Iisalmi on elinvoimainen, 22 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Savossa. Vireä, vesistöjen ympäröimä kaupunkimme sijaitsee liikenteellisesti erityisen hyvällä paikalla: olemme pääradan varrella, maantieliikenteen solmukohdassa ja meiltä ehtii alle tunnissa lentokentälle.

 

Olet ehkä kuullut puhuttavan Iisalmen Ihmeestä; kuinka Iisalmen seudulta ponnistaa niin monia menestyviä vientiyrityksiä, joiden tinkimätön osaaminen ja halu tehdä parasta tunnetaan kansainvälisesti. Alueemme yritykset, tuotteet ja osaajat muuttavat maailmaa – Ponsse Oyj:n metsäkoneet kaatavat puuta Atlantin takana, Genelec Oy:n kaiuttimista kaikuva musiikki siivittää urheilijoita huippusuorituksiin olympialaisissa ja Normet Oy:n kaivoskone louhii siellä, minne katse ei yllä. Korkean teknologian erikoisajoneuvot, kuten saudikuninkaallisten ambulanssit siinä missä pohjoisen lumisia teitä halkovat hälytysajoneuvotkin, on varusteltu iisalmelaisella Profile Vehicles oy:n tehtaalla. Ja kukapa ei haluaisi muistella niitä iloisia hetkiä, joihin juomat valmistaa iisalmelainen panimo Olvi Oyj. Tullessasi yrittäjäksi Iisalmeen liityt mukaan tähän osaajien ketjuun.

Me Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluissa lupaamme olla tukemassa matkaasi yrittäjänä Iisalmessa ja antamassa parhaan kasvualustan yrityksesi menestykselle.

Tervetuloa tutustumaan!

 

terhobyiisalmi.JPG

          Terho Savolainen
          elinkeinojohtaja
          Iisalmen kaupunki        

 

     

 

Kokonaisvaltainen palvelupakettimme SIJOITTUVALLE YRITYKSELLE

Hienoa, että olet suunnannut katseesi Iisalmeen! Suunnittelitpa uuden yksikön perustamista, yritystoimintasi laajentamista, yritysostoa tai muita järjestelyjä, me Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluissa tarjoamme sinulle apua suunnitelmasi toteuttamisessa.

Palvelemme sinua käytännönläheisesti ja mutkattomasti tehdäksemme paikkakunnalle asettumisestasi mahdollisimman vaivatonta. Helpottaaksemme sijoittumisratkaisuasi kokoamme yritystäsi varten valmiin sijoittumistarjouksen, joka sisältää yrityksesi tarpeisiin soveltuvat tilaratkaisut, tarvitsemasi palvelut ja osaajat. Sijoittumispalvelumme ovat alusta loppuun maksuttomia.


TOIMITILAT JA TONTIT TARPEESI MUKAAN
- Käy peremmälle!

PeremmälleWEB.JPG

Etsimme seudultamme yrityksesi tarpeita vastaavat toimitilat tai tontit ja selvitämme apunasi kaavoitus- ja lupaprosessien kiemurat. Uusia yrityksiä ja työpaikkoja luovat hankkeet voidaan käsitellä kaupungin päätöksenteossa joustavasti ja nopeasti. Tarvittaessa toimimme rakennuttamisen asiantuntijana niin uudiskohteissa kuin korjausta vaativissa kohteissa toimitilayhtiömme Iisalmen Teollisuuskylä Oy:n kautta. Voimme iloksemme taata, että tonttien ja toimitilojen hinnat ovat seudullamme kilpailukykyisiä. Toimitilatarjontaan voitte tutustua toimitilat.yla-savo.fi ja tonttitarjontamme löytyy iisalmi.fi –sivustosta.

RAHOITUS- JA AVUSTUSNEUVONTA
- Hakemuskiemurat haltuun!

Virpi2.JPG

Saat kauttamme kattavat rahoitus- ja avustusneuvonnan palvelut: olemme mukana kartoittamassa rahoitusmahdollisuuksia ja autamme mm. investointien avustushakemusten laatimisessa.


TYÖVOIMA-, REKRYTOINTI- JA KOULUTUSRATKAISUT
- Tekijät tarpeesi mukaan!


Sijoittumisen edellytyksenä on usein osaavan henkilöstön saatavuus. Etsimme oikean profiilin täyttävät työntekijät tai suunnittelemme koulutusratkaisut kumppaneidemme kanssa. Iisalmessa toimivat Ylä-Savon ammattiopisto, Savon ammatti- ja aikuisopisto sekä Savonia-ammattikorkeakoulu. Työvoimakustannukset ovat meillä edullisempia kuin esimerkiksi PK-seudulla ja työvoiman saanti ja pysyvyys on taattu. Iisalmen työpaikkaomavaraisuusaste on 106 %. Sijaintimme hyvien liikenneyhteyksien keskipisteessä edesauttavat osaavan työvoiman saamista laajemmaltakin alueelta. Työllistämisen kynnystä madaltamaan tarjoamme myös Iisalmi-tukea (600 €/kk, 6 kk).

PAIKKAKUNTATIEDOT, VERKOSTOT JA ALIHANKKIJAT
- Liity iisalmelaisten osaajien ketjuun!

Eija1.JPG

 

Tarjoamme yrityksesi käyttöön vahvan alue- ja markkinatuntemuksen sekä puolueettoman ja luottamuksellisen kumppanin. Löydämme nopeasti valmiita kumppanuusvaihtoehtoja, koska tunnemme kaupunkimme yritykset. Sijoittuva yritys linkittyy avustuksellamme kuin huomaamatta osaksi toimivaa yritysverkostoa, yrittäjäjärjestöjä ja –yhteisöjä.

Teemme parhaamme, jotta yrityksesi pääsisi kukoistamaan iisalmelaisten osaajien ketjussa.

 

yrityssuomi verkko.PNG

 

Suomi.jpg
Yhteystiedot
Iisalmen kaupungintalo, 2. kerros
Pohjolankatu 14, 74100 Iisalmi


Elinkeinojohtaja Terho Savolainen
Puh. 040 630 5328
 
Yritysasiantuntija Eija Heilio
 Puh. 040 630 5527

Yritysasiantuntija Heli Pironetti
Puh. 040 630 5133

Sähköposti: etunimi.sukunimi@iisalmi.fi
Sijoittumistarjouspyyntö
Ajankohtaista
8.4.2020

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 3/2020 pääkirjoitus.

8.4.2020

Elinvoimapalveluiden palveluksessa on aloittanut maaliskuun aikana kaksi uutta työntekijää. Juha Hartikainen on aloittanut uutena Ratkaisu on Puussa -hankkeen parissa ja Jussi Tuovinen on tullut Future Savo -hankkeeseen projektityöntekijäksi. Juhan ja Jussin esittelyt alla.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 5 6Seuraava