Iisalmelaisia yritys- ja osaamistarinoitaBy Iisalmi.jpg

kasvu-open-logo.png

HP Rotacenter Oy Iisalmesta mukaan kasvusparraukseen!

Yritysten kasvuohjelmaan Pohjois-Savon Kasvupolulle on valittu 15 kasvupotentiaalista yritystä 48 hakijan joukosta. Yksi kasvupolulle valituista on iisalmelainen HP Rotacenter, joka valmistaa pyöriviä ja kaikkiin asentoihin lukittavissa olevia istuimen kääntölevyjä ympäri maailman (http://www.rotalock.fi/). Onnea kasvusparraukseen! 👍


vaisasenlihatiski.jpg

Myynnin kehittäminen kannattaa!

Savonian hallinnoima JoMyy (Myynnin joustavat globaalit prosessit) –hanke kehittää ja kouluttaa yrityksiä Pohjois-Savossa. Hankkeen tavoitteena on antaa toimijoille valmiudet toteuttaa uutta myynnin mallia muuttuvassa ympäristössä. Yksi hankkeessa mukana oleva yritys on Väisäsen Kotiliha.


Martin 1.jpg

Martin Iivarinen työllisti itsensä

Jos nuorella miehellä on halu tehdä töitä, silloin pitää tehdä töitä. Ja jos työpaikkaa ei löydy, pitää tehdä kuten Martin Iivarinen: hän perusti oman yrityksen. Nyt Martin Iivarinen tekee mitä vaan, yrityksensä nimen mukaisesti.


IMG_8375.JPG

Louhenkatupäivä toi eloa ja iloa katukuvaan - katso video!

Lauantaina 6.8. järjestetty Louhenkatupäivä toi eloa, iloa ja yhteisöllisyyttä Louhenkadun liepeille. Iisalmen Sanomat uutisoikin tapahtumasta osuvalla otsikolla "Upeeta ja jopa ihan mahtavaa" - sen voivat varmasti kaikki kävijät ja järjestäjät allekirjoittaa (Iisalmen Sanomat 7.8.2016 http://www.iisalmensanomat.fi/news/upeeta-ja-jopa-ihan-mahtavaa/). Tapahtuman kävijämääräarviot liikkuvat haarukalla 3 000–5 000 henkilöä, ja ohjelmasta löytyi viihdykettä ja elämyksellisyyttä jokaisen makuun.


Domeosakkaat.jpg

Kultainen kupoli loistaa Kirkkopuistossa

Uudet yrittäjät avasivat uuden hotelli Golden Domen entisen Artoksen tiloissa.


Hallin Suutari on idearikas, eikä pysy lestissään

On monen sattuman summa, että helsinkiläinen Hannu Heiskanen perusti suutariliikkeen Iisalmeen. Yritystoiminnan laajentaminen Helsingistä Iisalmeen sisälsi monia mutkia matkallaan, mutta lopputulos on se, että Hallin Suutari aloitti toimintansa syksyllä 2015.


Markiisien mestari Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy: "Osaava henkilökunta on vahvuutemme"

Apollo on perhonen ja roomalaisten mukaan myös auringon ja valon jumala. Iisalmelainen Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy on jotain muuta: nimeltään se on monelle tuttu, mutta vain harva tietää, että yrityksen voi helposti laittaa samaan kastiin esimerkiksi Olvin, Profile Vehiclesin ja Genelecin kanssa.


SariKautto.JPG

Erityisliikunta SariKan Sari Kautto: "Henkilökohtaisempi kuin personal trainer"

Iisalmelainen liikunnanohjaaja Sari Kautto haluaa liikuttavan vahvasti liikuttaa juuri niitä ihmisiä, joille liikkuminen ei ole helppoa.


PekkaHeikkinen.JPG

Pekka Heikkinen Aninkainen.fi:stä: "Paluu yrittäjäksi vaati rohkeutta"

Leipomoyrittäjästä kiinteistönvälittäjäksi - yrittäjäsuvun vesa lähti rohkeasti uusille urille. Mielenkiintoinen ja vaiheikas tarina kietoutuu käänteistään huolimatta samoille sijoille Louhenkadun varrelle.