Siisti Iisalmi
siisti-iisakki_FB_IIDEN_n1.jpg

SIISTI IISALMI -KAMPANJA YRITYKSILLE

Iisalmen kaupunki ja Iiden ry järjestävät osana Iisalmen kaupungin Siisti Iisalmi -kampanjaa yrityksille kohdistuvan kamppanjan, jonka tavoitteena on kiinnittää huomiota liikkeiden julkisivuihin, sisääntuloihin ja näyteikkunoihin. Julkisivuun voi vaikuttaa monilla pienillä ja isoimmillakin muutoksilla aina ikkunoiden pesusta, teippausten uusimisesta näyteikkunan somistuksiin tai sisäänkäynnin istutusten toteuttamiseen. Liikkeiden julkisivun houkuttelevuudella on iisalmelaisille tehdyn kyselytutkimuksen perusteella suuri merkitys liikkeen ja koko kaupungin viihtyisyyteen ja sillä on positiivinen vaikutus liikkeen houkuttelevuuteen.

Osana kampanjaa järjestettiin 8.5.klo 17 Linja-autoasemalla yrityksille yhteinen Siisti yritys -ideointi-ilta. Ideointi-illassa tutustuttiin kaupungin toteuttamaan liiketilan julkisivun ”tuunaus”-projektiin sekä suunniteltiin yhdessä, miten yrityksen julkisivun tai näyteikkunan voisi tuunata houkuttelevammaksi ja myyvemmäksi. Paikalla oli yrityksiä eri aloilta sekä kaupungin edustajia.

Kampanjan tavoitteena on tuoda esille liikkeiden julkisivumuutoksia ennen ja jälkeen kuvin ja näin ne toimivat myös innostavana esimerkkinä muille kaupungin liikkeille. Kampanjaan voi osallistua mikä tahansa liike tai yritys. Kampanjan yhteydessä järjestetään myös aiheeseen liittyviä kilpailuja ym. kampanjamainontaa mm. Iiden ry:n facebook -sivuilla. 

LÄHDE MUKAAN TEKEMÄÄN SIISTI IISALMI!

Lisätietoja:

Mervi Narinen

mervi.narinen@iiden.fi 050 5946176