Louhenkatupäivä

KIITOKSIA KAIKILLE 2018 LOUHENKATUPÄIVÄÄN OSALLISTUNEILLE! 2019 TAPAHTUMAN SUUNNITTELU ON ALOITETTU. LOUHENKATUPÄIVÄ JÄRJESTETÄÄN 10.8.2019. JULKAISEMME TIETOJA KEVÄÄN AIKANA.

Louhenkatupäivänä kaupunkimme parhaat kaupat ovat kokoontuneet yhteen keskustan kaduille! Tule, tutustu ja hyödynnä päivän erikoisedut!

Louhenkatu 2018 400x225.png

Louhenkatupäivä löysi paikkansa heti alusta alkaen Iisalmen tapahtumakentässä sekä iisalmelaisten ja lähialueiden kävijöiden sydämmissä. Louhenkatupäivästä puhutaan ja  muistellaan kesät talvet, eikä suotta.  Louhenkatupäivänä kaupunkimme ja koko Ylä-Savon parhaat kaupat ovat kokoontuneet yhdessä Iisalmen kaduille. Kadut valtaavat erilaisten myyntikojujen lisäksi toinen toistaan houkuttelevemmat streetfoodkojut. Markkina ja katuruokatapahtuman hengen lisäksi Louhenkadulla ja Kauppakadulla on tarjolla viihdykkeeksi monenlaista ohjelmaa aina muotinäytöksistä musiikkiesityksiin.  Ihmisvilinässä on loistava tunnelma ja myös kauppa käy. Louhenkatupäivä on kaupunkikarnevaali, josta on muodostunut yksi Ylä-Savon suurimmista, jos ei suurin, ilmaistapahtuma.

Luvassa on paljon tuttua tunnelmaa, mutta luvassa on myös uutta ja tapahtuma ja ohjelma laajenee entisestään. Katukarnevaalimeininkiä on luvassa aina torilta, Kauppakadun ja Louhenkadun kautta Kirkkopuistoon saakka.

 

PUISTOKIRPPIS KIRKKOPUISTOSSA KLO 10-16.

Toivottu Puistokirppis järjestetään uudelleen Louhenkatupäivän yhteydessä. Myyntipaikat ovat ilmaiset, varaa paikkasi 1.8 mennessä täältä. Huom.kirppispaikat ovat vain käytetyn tavaran myyntiin. Mikäli haluat myydä uusia tuotteita ja tavaroita, varaathan myyntipaikan.

 

Tapahtumana facebooksivut on myös avattu, katso lisää ajankohtaista tietoa täältä.

HALUATKO MUKAAN TAPAHTUMAAN?

  • Voit varata tapahtumasta myynti- ja esittelypaikkoja.  Paikkavaraus on päättynyt, mutta muutamia  voit kysellä peruutuspaikkoja
  • Voit lähteä tukemaan tapahtumaa ja saada näkyvyyttä tapahtuman pääyhteistyökumppanina
  • Muotinäytöksen tämän vuoden liikkeet on nyt valittu.  
  • Haluatko esiintymään Louhenkatupäivään? Vielä voimme ottaa mukaan "yllätysohjelmanumeroita".

Lisätietoja ja yhteydenotot: 

info@iiden.fi tai 050- 5946176/Mervi Narinen

 

Tunnelmia aiemmilta vuosilta

 

 

Lisätietoja

Louhenkatupäivä Somessa

Louhenkatupäivän tunnelmia voit seurata myös Instagramissa hastagilla #louhenkatupäivä.

Facebookista tapahtuman löydät täältä.

Rakennetaan yhdessä upea tapahtuma,

Yhteistyöterveisin
Iiden ry, Iisalmen kaupunki ja mukana olevat yritykset

Lisätietoa

Mervi Narinen
Iiden ry
050-5946176
 info@iiden.fi
www.iiden.fi
www.facebook.com/iidenry

LOUHENKATUPÄIVÄN OHJELMA JA MYYJÄT ON NYT JULKAISTU!

Voit ladata esitteen sivut myös pdf:nä: Esite A5 2.8.18 sivu 1.pdf.       Esite A5 2.8.18 siv. 2-3 samassa.pdf.  Esite A5 2.8.18 sivu 4.pdf

Esite A5 2.8.18 sivu 1.jpg

Esite A5 2.8.18 siv. 2-3 samassa.jpg

Esite A5 2.8.18 sivu 4.jpg