Louhenkatupäivä 4.8. klo 10-16

Louhenkatupäivänä kaupunkimme parhaat kaupat ovat kokoontuneet yhteen keskustan kaduille! Tule, tutustu ja hyödynnä päivän erikoisedut!

Louhenkatu 2018 400x225.png

Louhenkatupäivä löysi paikkansa heti alusta alkaen Iisalmen tapahtumakentässä sekä iisalmelaisten ja lähialueiden kävijöiden sydämmissä. Louhenkatupäivästä puhutaan ja  muistellaan kesät talvet, eikä suotta.  Louhenkatupäivänä kaupunkimme ja koko Ylä-Savon parhaat kaupat ovat kokoontuneet yhdessä kadulle. Kadun valtasi erilaisten myyntikojujen lisäksi toinen toistaan houkuttelevemmat streetfoodkojut. Markkina ja katuruokatapahtuman hengen lisäksi Louhenkadulla oli tarjolla viihdykkeeksi monenlaista ohjelmaa aina muotinäytöksistä tanssiesityksiin.  Ihmisvilinässä oli loistava tunnelma ja myös kauppa käy. Louhenkatupäivä on kaupunkikarnevaali, josta on muodostunut yksi Ylä-Savon suurimmista, jos ei suurin, ilmaistapahtuma.

Luvassa on paljon tuttua tunnelmaa, mutta luvassa on myös uuttaa ja tapahtuma ja ohjelma laajenee entisestään. Katukarnevaalimeininkiä on luvassa aina torilta, Kauppakadun ja Louhenkadun kautta Kirkkopuistoon saakka. Ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

 

PUISTOKIRPPIS KIRKKOPUISTOSSA KLO 10-16.

Toivottu Puistokirppis järjestetään uudelleen Louhenkatupäivän yhteydessä. Myyntipaikat ovat ilmaiset, varaa paikkasi 1.8 mennessä täältä. Huom.kirppispaikat ovat vain käytetyn tavaran myyntiin. Mikäli haluat myydä uusia tuotteita ja tavaroita, varaathan myyntipaikan. Ohjeet alla.

 

Tapahtumana facebooksivut on myös avattu, katso lisää ajankohtaista tietoa täältä.

HALUATKO MUKAAN TAPAHTUMAAN?

  • Voit varata tapahtumasta myynti- ja esittelypaikkoja. Varaa paikkasi 30.6 mennessä täältä http://bit.ly/louhenkatu_ilmo, jotta tiedot ehtii  mukaan mainontaan.  
  • Voit lähteä tukemaan tapahtumaa ja saada näkyvyyttä tapahtuman pääyhteistyökumppanina
  • Muotinäytökseen mahtuu vielä mukaan nopein ilmoittautuja. Kysy lisää info@iiden.fi tai ilmoittaudu täältä.
  • Haluatko esiintymään Louhenkatupäivään? Haemme esiintyjiä ja ohjelmanumeroita Louhenkatupäivän ohjelmalavalle sekä Kirkkopuistoon katusoittajia ja - taiteilijoit ym. esiintyjiä. Ota yhteyttä 30.6 mennessä info@iiden.fi tai 050- 5946176/Mervi Narinen

Lisätietoja: 

info@iiden.fi tai 050- 5946176/Mervi Narinen

 

Tunnelmia aiemmilta vuosilta

 

 

Lisätietoja

Louhenkatupäivä Somessa

Louhenkatupäivän tunnelmia voit seurata myös Instagramissa hastagilla #louhenkatupäivä.

Facebookista tapahtuman löydät täältä.

Rakennetaan yhdessä upea tapahtuma,

Yhteistyöterveisin
Iiden ry, Iisalmen kaupunki ja mukana olevat yritykset

Lisätietoa

Mervi Narinen
Iiden ry
050-5946176
Iiden@meili.fi
www.iiden.fi
www.facebook.com/iidenry