Ohjaamo Iisalmi

Ohjaamo on palvelupiste alle 30-vuotiaille nuorille.

Ohjaamoon voit tulla aina kun tarvitset tietoa, neuvoa, ohjausta tai tukea missä tahansa elämäntilanteessa, koulutus-, työ- tai muissa arjen ja hyvinvoinnin asioissa. Olitpa sitten 15-kesäinen tai 29-vuotias tai jotain siltä väliltä. Meille voit tulla ilman ajanvarausta, laittaa viestin tai soittaa. Ohjaamossa saat henkilökohtaista palvelua ja kuuntelemme juuri sinun tilannettasi.

Ohjaamossa voit käydä myös hoitamassa asioita. Käytössäsi on wi-fi, asiakaspäätteet, skanneri ja tulostin, jolla voit tulostaa ilmaiseksi asioiden hoitoon tarvittavia papereita. Ohjaamon mukavissa tiloissa voit poiketa yksin tai kavereiden kanssa selvittämässä asioita.

Ohjaamoon voit tulla tapaamaan koulutusneuvojaa ja keskustelemaan opiskelu- ja koulutusmahdollisuuksista sekä omista urasuunnitelmistasi. Ohjaamossa voit keskustella myös opiskeluun liittyvistä hankaluuksista ja haasteista ja tehdä suunnitelmia niiden ratkaisemiseksi. Jos olet aiemmin keskeyttänyt opiskelusi, voit keskustella opiskelun jatkamisesta yhdessä koulutusneuvojan kanssa. Samalla voit saada tietoa opiskeluun liittyvistä tuista ja vastauksia mieltäsi askarruttaviin asioihin.

Ohjaamossa voit käydä keskustelemassa työhön, koulutukseen tai arjenhallintaan liittyvistä asioista. Paikalla olevat ohjaamotyöntekijät neuvovat ja auttavat sinua hoitamaan asioita, käyttämään aiheeseen liittyviä verkkopalveluja ja tavoittamaan oikeat ihmiset vastaamaan kysymyksiin, joita tarvitset.

Asiointikieli: Suomi, Englanti
Alue: Iisalmi

Käyntiosoite

Pohjolankatu 6 L 5, 74100 IISALMI

Reitti tänne

Aukioloajat

Ohjaamo avoinna
Ma - Ti: 13:00 - 16:00
Ke - To: 13:00 - 16:00
Pe: 13:00 - 16:00

Ajanvarauksella palvelut asiantuntijoilta
Ma - Ti: 08:00 - 16:00
Ke - To: 08:00 - 16:00
Pe: 08:00 - 16:00

Palvelut

Nuorisotyö

Katso tiedot