Täältä löydät ajankohtaisimmat matkailuun liittyvät uutiset ja tarjoukset!
Matkailun uutiset
sähkökaappitaide_somekuva_logot_final.jpg
4.8.2020

Iisalmen katukuvasta on mahdollista löytää taideteoksia Savon Voima Oy:n sähkökaapeista elokuun 2020 alusta lähtien. Yläsavolaiset taiteilijat ja taiteen harrastajat ovat maalanneet 10 sähkökaappia, jotka muodostavat noin 5km reitin.

Instakuva juhlavuosi tapahtumatukihaku 2020 – rajattu.jpg
30.7.2020

Kaupunki toivoo ehdotuksia monipuolisista matalan kynnyksen tapahtumista

Leader_kartta_neliö_väritausta.png
3.6.2020

Pohjois-Savossa on paljon ulkoilu- ja retkipaikkoja, joita paikalliset toimijat ovat rakentaneet tai kunnostaneet yhteiseen käyttöön Leader-rahoituksella. Maakunnan Leader-ryhmät Mansikka, Kalakukko ja Ylä-Savon Veturi haluavat kannustaa liikkumaan lähiluonnossa ja ovat koonneet kohteita uudelle kartalle.

Kaikki uutiset
Lakeland Line

 

 

 

 

Kyytiin, kyytiin! Nyt pääsee helposti suurkaupunki Pietaria ihailemaan. M.Niskanen on aloittanut reittibussiliikenteen Vuokatin ja Pietarin välillä. Reitti kulkee Iisalmen ja Lapinlahden kautta.

 

Klikkaa tästä koko reitti ja aikataulut!

LakelandLine esite.pdf

LakelandLine_reitti.jpg

Taidesauna

 

 

 

 

 

Kokous- ja virkistyspäivien ehdoton hengähdystuokio. Voidaan räätälöidä 1-4 tunnin mittaiseksi. Toteutus Sinisessä Helmessä, Haapaniemen Matkailussa tai Jokiniemen Matkailussa.

 

Taidesauna Sinisessä Helmessä.pdf

Taidesauna.jpg

Kalapäivä

 

 

 

 

 

Vapauta sisäinen käsityöläinen ja tule tekemään persoonallinen käyntikorttikotelo! Sopii kokonaisvaltaiseksi elämykseksi kalan ja lähituotteiden ystäville.

 

Kalapäivä Sinisessä Helmessä.pdf

Kalapäivä.jpg