Täältä löydät ajankohtaisimmat matkailuun liittyvät uutiset ja tarjoukset!
Matkailun uutiset
Ahopäivät IG.jpg
27.7.2021

Juhani Aho oli ensimmäinen suomalainen ammattikirjailija. Häntä on pidetty leimallisesti kansallisena kirjailijana ja modernin kirjasuomen kehittäjänä, mutta samalla hän oli 1800-luvun lopun eurooppalaisen modernismin edustaja ja tavoitteli kansainvälistä yleisöä. Kirjailijantyön ohella Aho toimitti lukuisia lehtiä sekä käänsi kirjallisuutta suomen kielelle.

Rompepäivät juliste 2021 IISALMI.png
26.7.2021

Koljonvirran rompepäivät Iisalmessa ovat perinne; onhan niitä järjestetty jo, vuodesta 1994, lähtien. Tämänkertaiset rompepäivät ovat edellisvuosien tapaan kolmipäiväiset ja ne pidetään Koljonvirran kartanon ja leirintäalueen nurmikentillä pe 13. – su 15 elokuuta. Paikalle onodotetaan toistasataa vanhaintavaran ja romppeen myyjää eri puolilta maata ja tietysti myös paikallisia myyjiä. Rompepäivät ovat avoinna pe klo 10-20, la klo 9-18 ja su 9-15..

Tiedotekuva, Anna-Kaisa Ant-Wuorinen Autokulta.jpg
26.7.2021

IHMISEN OSA Iisalmen kaupungin läpi kulkevalla Euroopan pisimmällä koivukujalla järjestetään jo kolmannen kerran suomalaisen kuvanveistotaiteen näyttely KURAATTORINA TAITEILIJAPROFESSORI KAARINA KAIKKONEN

kuva1.png
2.6.2021

Luuniemellä sijaitseva lasten liikennepuisto on areena ihmeille, kohtaamisille ja yhteistyölle. Avajaisten peruuntumisesta huolimatta puisto vilisee elämää ja naurua jo kesäkuun ensimmäisenä päivänä, ja kesäkuukausien myötä aktiviteetit puistossa tulevat vain lisääntymään.

Eemil.png
28.5.2021

Taidemuseo Eemilin kesässä kohtaavat kuvanveistäjä Eemil Halosen ja taidemaalari Pekka Halosen taiteilijantiet. Kesänäyttelyt yhdistyvät kokoelmanäyttelyyn, ja kokonaisuus valottaa Eemil Halosen, Pekka Halosen ja Pikku-Kalle Halosen taidetta ja elämää. Esillä on Eemil Halosen veistoksia ja Pekka Halosen maalauksia. Lisäksi kesänäyttely tutustuttaa Pekka Halosen pikkuveljen Pikku-Kalle Halosen taiteeseen, joka kutsuu museokävijöitä tekemään omaa taidetta Pikku-Kallen maalauspajassa.

130_logot_iisalmilehti-1.jpg
26.5.2021

Tuttu tai turisti, tule mukaan kesäisinä tiistai-iltoina 130 -juhlavuottaan viettävän Iisalmen maksuttomiin juhlaopastuksiin!

Tarinanne todeksi 21.4. (2).jpg
31.3.2021

Millainen on yrityksesi tarina? Onko tuotteellasi tarina? Haluaisitko kehittää olemassa olevaa tarinaa? Tule kuulolle 21.4.21

30.12.2020

Kysyimme Iisalmen kaupungin johdolta, mitä he ajattelevat 130-vuotiaasta Iisalmesta: mitä juhlimme, kun juhlimme 130-vuotiasta Iisalmen kaupunkia, mitä haasteita ja erityisiä ”osaamisen paikkoja” heidän työpöydillään on tulevana vuotena, ja mitä he ajattelevat Iisalmen seudun vahvuudeksi mielletystä yhteistyön perinteestä. Samalla haastamme kaikki iisalmelaiset pohtimaan oman kotikaupunkinsa merkitystä.

Kaikki uutiset
Lakeland Line

 

 

 

 

Kyytiin, kyytiin! Nyt pääsee helposti suurkaupunki Pietaria ihailemaan. M.Niskanen on aloittanut reittibussiliikenteen Vuokatin ja Pietarin välillä. Reitti kulkee Iisalmen ja Lapinlahden kautta.

 

Klikkaa tästä koko reitti ja aikataulut!

LakelandLine esite.pdf

LakelandLine_reitti.jpg

Taidesauna

 

 

 

 

 

Kokous- ja virkistyspäivien ehdoton hengähdystuokio. Voidaan räätälöidä 1-4 tunnin mittaiseksi. Toteutus Sinisessä Helmessä, Haapaniemen Matkailussa tai Jokiniemen Matkailussa.

 

Taidesauna Sinisessä Helmessä.pdf

Taidesauna.jpg

Kalapäivä

 

 

 

 

 

Vapauta sisäinen käsityöläinen ja tule tekemään persoonallinen käyntikorttikotelo! Sopii kokonaisvaltaiseksi elämykseksi kalan ja lähituotteiden ystäville.

 

Kalapäivä Sinisessä Helmessä.pdf

Kalapäivä.jpg