Täältä löydät ajankohtaisimmat matkailuun liittyvät uutiset ja tarjoukset!
Matkailun uutiset
Kulttuurikeskus tunnelmakuva 2016, kuvajaa Tuomo Lindfors.jpg
23.3.2020

Iisalmen kulttuuripalvelut haluaa tarjota tässä poikkeuksellisessakin tilanteessa kaupunkilaisille kulttuurielämyksiä. Kulttuuritarjonta helpottaa kotona pysyttelevien arkea, ja tarjoaa mielekästä ja antoisaa ajankulua.

762  Eukonkanto Margo ja Julia 350 x 200.jpg
19.3.2020

Tiedote 19.3.2020 Sonkajärven Eukonkannon MM – kisaa ei pidetä. Sonkajärvi valmistautuu jo 2021 tapahtumaan

Valtioneuvosto.jpeg
13.3.2020

Valtioneuvosto teki 12.3.2020 periaatepäätöksen, jonka mukaan yli 500 hengen yleisötilaisuudet suositellaan kiellettäväksi uuden koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Suositus perustuu tartuntatautilakiin.

_Toritapahtumat.jpg
3.3.2020

Safecare Oy aloittaa torin hoidon ja toritoimintojen järjestämisen 1.3.2020 Iisalmen torilla. Sopimuskausi kestää 31.12.2022 saakka, jonka jälkeen on vielä mahdollisuus kahden vuoden jatkosopimukseen.

762  Eukonkanto Margo ja Julia 350 x 200.jpg
3.3.2020

Sonkajärvellä kisaillaan Eukonkannossa maailmanmestaruustasolla jo 25:ttä kertaa kesällä 2020. Eukonkannon MM-kisa on savolaista hulluutta hulvattomimmillaan, tapahtuma tunnetaan hyvin niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, karsintakilpailuja on maailmalla 7. Kilpailussa pari etenee ”eukko ukon selässä” läpi 253,5 metriä pitkän kisaradan, jonka varrella on kaksi kuivaestettä ja yksi vesieste.

Iso iitan perintö.jpg
30.1.2020

Koljonvirtateatterin seuraava tuotanto on Heikki Kujanpään kirjoittama ja ohjaama musiikkikomedia ISO-IITAN PERINTÖ. Teatterin uudistetussa katsomossa pääsee 11.6. alkaen aikamatkalle 1970-luvulle ja erääseen tutun oloiseen savolaiseen pikkukaupunkiin, jossa rakkaus roihuaa, kyttääminen on kunniassaan ja perintörahoilla on seksikkyyttä lisäävä vaikutus. Pääroolissa kilhakkana savolaislyylinä nähdään monista tv-ja elokuvarooleistaan tuttu Anna-Leena Sipilä.

Pronssissa pohjoissavolaista kuvanveistoa.jpg
30.1.2020

Pronssissa – pohjoissavolaista kuvanveistoa on katsaus pohjoissavolaiseen pronssikuvanveistoon ja perinteikkään taidevalutoiminnan menetelmiin. Suomalainen taidevalutaito on lähtöisin Lapinlahdelta ja edustaa omalta osaltaan yläsavolaista laadukasta erityisosaamista.

Kesän 2019 koeasukas Emma Heinonen keräsi kokemuksiaan @Koeiisalmi –Instagramiin..PNG
13.1.2020

Iisalmen seutu tunnetaan Savon vientiveturina, jossa syntyy etenkin metalli- ja teknologiateollisuuden sekä puunjalostuksen kärkituotteita maailman mittapuullakin mitattuna. Kukapa ei tuntisi esimerkiksi Ponssea, Normetia, Geneleciä, Olvia ja Lunawoodia. Huippuyritykset tarvitsevat huippuosaajia. Nyt etenkin kesätöitä etsiviä houkutellaan jo toistamiseen koeasumisen kampanjalla: Tarjolla on kesän 2019 tapaan yksi täysin ilmainen asunto koeasukkaalle ja hänen mahdolliselle perheelleen sekä edullista asumista useammalle asukkaalle.

IMG_1428.jpg
29.10.2019

Yläsavolaiset teatterit ovat tänä syksynä iskeneet hynttyyt yhteen markkinointirintamalla. Kiuruveden Hulluviima ja Maalaiskaupungiteatteri sekä Iisalmelaiset IN-teatteri ja Iisalmen Teatteri lähtivät mukaan Iisalmi ja tienoot -yhteismarkkinointiin. Yhteismarkkinointi on teatteriväelle tervetullut lisä, sillä aiemmin jokainen teatteri on hoitanut mainontansa itse.

Iisalmen Teatteri Irti Maasta- 400 x 225 .jpg
16.10.2019

Riemastuttava komedia 80-luvun risteilyltä. Suomalaiset tekevät tuhansia laivamatkoja vuosittain ja tämä on yksi niistä. Iisalmen teatterin näytelmä kertoo lehden tilaushankintakilpailun voittajista, jotka ovat toisilleen tuntemattomia ihmisiä eri puolilta Suomea. He kokoontuvat yhteen Eteläsatamaan ja lähtevät Kamu-palkintoristeilylle. Ihmissuhdekiemuroita ja hauskaa 80-luvun villiä menoa odotettavissa.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2Seuraava
Lakeland Line

 

 

 

 

Kyytiin, kyytiin! Nyt pääsee helposti suurkaupunki Pietaria ihailemaan. M.Niskanen on aloittanut reittibussiliikenteen Vuokatin ja Pietarin välillä. Reitti kulkee Iisalmen ja Lapinlahden kautta.

 

Klikkaa tästä koko reitti ja aikataulut!

LakelandLine esite.pdf

LakelandLine_reitti.jpg

Taidesauna

 

 

 

 

 

Kokous- ja virkistyspäivien ehdoton hengähdystuokio. Voidaan räätälöidä 1-4 tunnin mittaiseksi. Toteutus Sinisessä Helmessä, Haapaniemen Matkailussa tai Jokiniemen Matkailussa.

 

Taidesauna Sinisessä Helmessä.pdf

Taidesauna.jpg

Kalapäivä

 

 

 

 

 

Vapauta sisäinen käsityöläinen ja tule tekemään persoonallinen käyntikorttikotelo! Sopii kokonaisvaltaiseksi elämykseksi kalan ja lähituotteiden ystäville.

 

Kalapäivä Sinisessä Helmessä.pdf

Kalapäivä.jpg