Täältä löydät ajankohtaisimmat matkailuun liittyvät uutiset ja tarjoukset!
Matkailun uutiset
17.6.2019

Iisalmen Latu on saanut remontin Sikokallion majalla viimeistelyä vaille valmiiksi.

MAARIANVAARAN_ KESÄTEATTERI.jpg
16.6.2019

Mitä kaikkea voi tapahtua, kun mieheksi pukeutunut nainen tulee alivuokralaiseksi kahden miehen asuttamaan pieneen asuntoon? Varsinkin, kun miehet ovat vannoneet, ettei nainen koskaan astu heidän kotiinsa. Lopulta ihmissuhteiden hullunmyllyksi äityvä railakas farssi saa onnellisen lopun.

Liikennepuisto18.6.jpg
13.6.2019

Liikennepuiston avajaisia vietetään 18.6. klo 18-19.30, jolloin sinulla on mahdollisuus vapaasti käyttää puiston autoja. Onni Lykky viihdyttää vierailijoita ja Onnenpyörää pyörittämällä sinulla on mahdollisuus voittaa pikapalkintoja. Autoilun lomassa voit maistella Olvin Kane’s juomaa ja tutustua Iisalmi ja tienoot lähimatkailun helmiin.

Kahvimummo_Anna_Sahlsten.jpg
13.6.2019

Taidemuseo Eemil esittelee kesänäyttelyssään taidemaalari ja piirustuksenopettaja Anna Sahlsténin (1859–1931) maalauksia, piirustuksia ja monipuolista elämäntyötä.

Copy of kaakaupromo_2 (2 of 6).jpg
13.6.2019

Tänä kesänä Iisalmessa pääsevät niin matkailijat kuin paikallisetkin näkemään ja kokemaan kaupunkiamme kaupunkipyörän selästä. Iisalmen kaupunki ja Ylä-Savon Koulutuskuntayhtymä (YSAO) ovat sopineet yhdessä KaaKau Oy:n kanssa mobiilisovelluspohjaisen kaupunkipyöräjärjestelmän hankinnasta Iisalmeen.

juna14.6..jpg
10.6.2019

Lähtevällä junalla pääsee etelään, aina Kouvolaan asti.

Louhenkatupäivä.jpg
5.6.2019

Kesäaikana Iisalmessa perinteisesti järjestetään mm. Megarompepäivät, Kesätorit ja Louhenkatupäivä

IIsalmi ja tienoot matkailuneuvonta IPK-Ponsse Shop 2019 pieni.jpg
11.5.2019

Iisalmen seudun matkailukentässä on hyvä vire päällä: Ylä-Savon seudullisen matkailun kehittämiseen tähtäävä Iisalmi ja tienoot -yhteistyö on laajentunut entisestään ja mukana on tällä hetkellä 34 yritysjäsentä ja viisi kuntaa.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2Seuraava
Lakeland Line

 

 

 

 

Kyytiin, kyytiin! Nyt pääsee helposti suurkaupunki Pietaria ihailemaan. M.Niskanen on aloittanut reittibussiliikenteen Vuokatin ja Pietarin välillä. Reitti kulkee Iisalmen ja Lapinlahden kautta.

 

Klikkaa tästä koko reitti ja aikataulut!

LakelandLine esite.pdf

LakelandLine_reitti.jpg

Taidesauna

 

 

 

 

 

Kokous- ja virkistyspäivien ehdoton hengähdystuokio. Voidaan räätälöidä 1-4 tunnin mittaiseksi. Toteutus Sinisessä Helmessä, Haapaniemen Matkailussa tai Jokiniemen Matkailussa.

 

Taidesauna Sinisessä Helmessä.pdf

Taidesauna.jpg

Kalapäivä

 

 

 

 

 

Vapauta sisäinen käsityöläinen ja tule tekemään persoonallinen käyntikorttikotelo! Sopii kokonaisvaltaiseksi elämykseksi kalan ja lähituotteiden ystäville.

 

Kalapäivä Sinisessä Helmessä.pdf

Kalapäivä.jpg