Testauspalvelut

Iisalmen uimahallin testiasema

Iisalmen uimahallin testiasemalla tehdään fyysisen kunnon mittauksia sekä yksityishenkilöille että yritysten henkilöstöille. Testivalikoimassa on kestävyyskunnon- (hengitys- ja verenkiertoelimistön) ,lihaskunnon sekä kehonkoostumuksen (rasva-%) mittauksia.

Kuntotestaus palvelee niin liikuntaa aloittelevia henkilöitä kuin myös huippu-urheilijoita. Testaamisen tavoitteet ovat erilaisia eri henkilöillä. Testaus toimii kuitenkin aina apuvälineenä kun halutaan, parantaa tavallisen kuntoilijan fyysistä kuntoa, auttaa passiivista ihmistä edistämään terveyttään tai kehittää urheilijaa entistä parempiin suorituksiin.

Sydän- ja verenkiertoelimistö

Kestävyyskuntoa mitataan epäsuoralla polkupyöräergometritestillä. Käytössämme on FitWare- testiohjelma. Päivittäinen suorituskykymme on riippuvainen terveestä tuki- ja liikuntaelimistöstä, sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön kunnosta. Polkupyöräergometritestissä testataan hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskykyä. Testissä poljetaan kuntopyörällä tasaista vauhtia (noin 61-64 kierrosta/minuutti). Polkemisvastusta lisätään testin edetessä 2 minuutin välein ja samalla seurataan sykkeen kohoamista. Testissä seurataan myös verenpainetta. Testin tulokseen vaikuttavat sydämen syke, ikä, pituus ja paino.   

Lihaskuntotestit toistotestinä

Lihaskuntotestit suoritetaan toistotesteinä pienessä ryhmässä tai yksittäiselle henkilölle. Testattavia kehon osia ovat vatsa- ja selkälihakset, käsien ja jalkojen ojentajat. Lihaskuntotesteissä ovat mukana myös staattiset testit niin vartalolle kuin yläraajoille.

Kehonkoostumus

Suoritamme kehon rasva-% mittauksia sekä perinteisellä pihtimittauksella, että elektronisella kehonkoostumusta mittaavalla laitteella. Käytämme uutta Tanitan 420 SMA vaakaa, joka täyttää lääkintädirektiivin vaatimukset. Laite mittaa mm. rasvaprosentin, sisäelinten ympärillä olevan rasvan eli viskaalisen rasvan, lihasmassan (kg), lepoaineenvaihdunnan (kcal), BMI:n ja metabolisen iän. 

kuntopyörä.jpg

Kaikista testeistä saat kuntotestipalautteet kirjallisena, joiden pohjalta on helpompi hahmottaa ne alueet joiden harjoittaminen on tarpeellista.

 

Tarjouspaketit:

Tsekkauspaketti 35€/hlö
- Kehonkoostumusmittaus + kuntosaliohjelman laadinta

Kuntopaketti 66€/hlö
- Kehonkoostumusmittaus + kuntosaliohjelman laadinta
- Kehonkoostumusmittauksen uusinta (näet kehittymisesi) sekä kuntosaliohjelman päivitys
- Uusinta testi ja ohjelman päivitys 6kk sisällä ensimmäisestä mittauksesta

Sporttipaketti 62€/hlö
- Polkupyöräergometritesti + kehonkoostumusmittaus

 

Lisätietoja: Iisalmen uimahallin kuntosalilta p. 040 830 2700 tai sähköposti: juho.ruotsalainen@iisalmi.fi

Yrityksille

Hyväkuntoinen työntekijä on yrityksen voimavara!

Oikein toteutettuun henkilöstön liikuttamiseen panostettu euro tulee korkoineen takaisin parantuneen työssä jaksamisen ja työilmapiirin sekä vähentyneiden sairaspoissaolojen ansiosta. Panostamalla henkilöstönne hyvinvointiin panostat samalla yrityksen imagoon.

Laadimme yrityksellenne toiveiden mukaisen testaus- ja ohjauspaketin. Aloita tänään, niin henkilöstösi voi paremmin jo huomenna. 

Ota yhteyttä
Olen kiinnostunut Yrityksen nimi 
Yhdyshenkilö 
Sähköposti 
Puhelinnumero 
Lisätiedot/ kommentit 


Minuun voi ottaa yhteyttä         Tyhjennä