MAKSUTTOMAT PERHEVUOROT IISALMEN JALKAPALLO- JA LIIKUNTAHALLILLA

Jalkapallo- ja liikuntahallia voi varata maksutta iisalmelaisten lapsiperheiden liikuntahetkiin niinä aikoina kun halli ei ole muussa käytössä. Perhevuorot ovat tarkoitettu iisalmelaisille lapsiperheille, alle 18 vuotiaille lapsille ja huoltajille.

Syksyllä 2020 perhevuoroa laajennetaan koskemaan myös junioreiden pienryhmäharjoittelua. Mahdollisuus vuoron varaamiseen on kaikilla iisalmelaisilla järjestöillä lajitaustasta riippumatta. Vuoroa ei voi varata joukkueharjoittelua varten.

Vuorolla tulee olla mukana täysi-ikäinen vastuuaikuinen ja tila tulee varata vastuuhenkilön toimesta aina etukäteen. Perhevuorovarauksen voi tehdä enintään kaksi viikkoa ennakkoon ja viimeistään samana päivänä. Vakivuoroja ei perhevuoroille voi varata. Liikuntapalveluilla on peruutusoikeus suuren tapahtuman sattuessa samaan aikaan.

Voit ensin selailla vapaita aikoja http://webtimmi.iisalmi.fi/  järjestelmästä haluamastasi liikuntapaikasta ja ottaa sen jälkeen yhteyttä ja varata tilan. Pikaohje: 1. Klikkaa verkkopalveluun ohjaavaa linkkiä 2. Valitse kirjautumissivulta selaile tilavarauksia ja klikkaa vielä uudestaan selaile tilavarauksia 3. Klikkaa varauskalenteria. 4. Avautuvasta näkymästä voit tilaprofiilin hakukenttää (jossa suurennuslasi) klikkaamalla valita haluamasi tilan. Oletuksena tilasta on valittuna kaikki, joten ruksi vasemmalta valinnoista liiat pois ja paina Päivitä kalenteri. Saat kyseisen tilan kalenterin näkyviin.

Voit varata valitsemasi perhevuoron tai kysellä vapaita vuoroja:

Avaimen ja käyttöohjeet saat uimahallin kassalta: jalkapallohalliin tarvitaan aina avain - liikuntahalliin avain tarvittaessa. Vastuuaikuinen vastaa mahdollisista henkilö-  tai tiloihin mahdollisesti kohdistuvista vahingoista.  Ovet tulee olla lukittu vuoron ajan ja valot sammutettu vuoron päätyttyä.