Liikuntahalli avataan maanantaina 1.6.2020. Pukuhuoneet ja suihkutilat pysyvät suljettuina.
Perhevuoroja voi varata liikuntahallista kesäaikaan keskiviikkoisin uimahallin
aukioloaikojen puitteissa ma-pe klo 11-18.

Jalkapallohalli on suljettu. Halli aukaistaan käyttöön seuraavan kerran syksyllä 2020.

***

MAKSUTTOMAT PERHEVUOROT IISALMEN JALKAPALLO- JA LIIKUNTAHALLILLA

Jalkapallo- ja liikuntahallia voi varata maksutta iisalmelaisten lapsiperheiden liikuntahetkiin niinä aikoina kun halli ei ole muussa käytössä. Perhevuorot ovat tarkoitettu iisalmelaisille lapsiperheille, alle 18 vuotiaille lapsille ja huoltajille.

Tila tulee varata perhevuoron käyttöön etukäteen. Ennakkovaraus tiloihin on tehtävä myös silloin, vaikka hallussa olisikin seuratoiminnan kautta avain. Perhevuorovarauksen voi tehdä enintään kaksi viikkoa ennakkoon ja viimeistään samana päivänä. Vakivuoroja ei perhevuoroille voi varata. Liikuntapalveluilla on peruutusoikeus suuren tapahtuman sattuessa samaan aikaan.

Voit ensin selailla vapaita aikoja http://webtimmi.iisalmi.fi/  järjestelmästä haluamastasi liikuntapaikasta ja ottaa sen jälkeen yhteyttä ja varata tilan. Pikaohje: 1. Klikkaa verkkopalveluun ohjaavaa linkkiä 2. Valitse kirjautumissivulta selaile tilavarauksia ja klikkaa vielä uudestaan selaile tilavarauksia 3. Klikkaa varauskalenteria. 4. Avautuvasta näkymästä voit tilaprofiilin hakukenttää (jossa suurennuslasi) klikkaamalla valita haluamasi tilan. Oletuksena tilasta on valittuna kaikki, joten ruksi vasemmalta valinnoista liiat pois ja paina Päivitä kalenteri. Saat kyseisen tilan kalenterin näkyviin.

Voit varata valitsemasi perhevuoron tai kysellä vapaita vuoroja:

Avaimen ja käyttöohjeet saat uimahallin kassalta: jalkapallohalliin tarvitaan aina avain - liikuntahalliin avain tarvittaessa. Huoltajan on oltava aina vuorolla mukana ja vastuu on hänellä sekä henkilö- että tiloihin mahdollisesti kohdistuvista vahingoista.  Ovet tulee olla lukittu ja valot sammutettu vuoron päätyttyä.