Iisalmen kaupungin liikuntapalvelut järjestävät yhteistyössä varhaiskasvatuksen kanssa vuosittain monenlaista toimintaa. Suurin osa on suunnatta esikouluikäisille ja tapahtuman järjestelyssä on vastuutahojen mukana lisäksi eri yhteisöjä ja oppilaitoksia. Alla olevasta linkityksistä pääset katsomaan eskareille suunnattua liikuntakalenteria kaudelle 2020-2021.

Keväällä 2019 käynnistynyt Lapset liikkuu Iisalmessa- hanke jatkuu myös kaudella 2020-2021.
Lisätietoja
Lapset liikkuu Iisalmessa - Hanke

Kouluikäisille järjestetään liikuntailtapäiväkerhoja Sporttari - Liikkuva iltapäivätoiminnan kautta. Toiminnan tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten liikkumista. Etenkin nuorten omatoimisen liikunnan harrastamisen lisäämisessä on onnistuttu. Toimintaan on saatu kehittämistukea Itä-Suomen lääninhallitukselta ja Opetusministeriöltä vuosina 2004-2007. Kerhot ovat lapsille ja nuorille maksuttomia. Lisätietoa Sporttarin omilta nettisivuilta.

Iisalmen kaupunki pilotoi Nuorisopassin sekä on mukana OKM:n Harrastamisen Suomen/Iisalmen mallissa. Hankkeiden monipuolinen harrastustoiminta on oppilaille maksutonta.

Uimahalli liikuntapaikkana liikuttaa lapsia ja nuoria omatoimisten käyntien, uimakoulujen ja uimaopetuksen muodossa. Uimahallin uinninohjaajat vastaavat iisalmelaisten alakoulujen uinninopetuksesta.

Ilmoittautuminen varhaiskasvatuksen liikuntakalenterin mukaisiin tapahtumiin

Ilmoittautuminen Lapset liikkeelle – hankkeen tapahtumiin

Eskareiden liikuntakalenteri 2020-2021.pdf

 

Liitetiedostot