Iisalmen kaupunkipyörät #iisalmibybike

Iisalmen kaupunki ja Ylä-Savon Koulutuskuntayhtymä (YSAO) sopivat yhdessä KaaKau Oy:n kanssa mobiilisovelluspohjaisen kaupunkipyöräjärjestelmän hankinnasta Iisalmeen kesäksi 2019 sekä 2020  pyöräilykaudeksi. 
Kaupunkipyörät 2000 x 907.jpg

Kesällä 2020 meillä käytössämme on yhteensä 35 pyörää, jotka sijoitetaan useammalle eri asemapaikalle.  Kaupunkipyörän saa käyttöönsä lataamalla Donkey Republic -sovelluksen ja liittämällä siihen maksukorttinsa tiedot.

Pyörien vuokrahinta riippuu käytettävästä ajasta, esimerkiksi puolen tunnin ajoaika maksaa 1,50 €, enemmän pyöräilevän kannattaa hyödyntää kuukausijäsenyyttä. Sovelluksen avulla käyttäjä näkee vapaiden pyörien sijainnit sekä avaa ja lukitsee valitun pyörän älylukon. Samaa sovellusta voi hyödyntää kaikissa kaupungeissa, joissa on käytössä Kaakaun tai Donkey Republicin kaupunkipyöräjärjestelmät, ympäri Eurooppaa.

Elokuussa 2020 kaupunkipyöräjärjestelmä siirtyy kaikkien kuntalaisten käytöstä YSAO:n , Savon ammattiopisto Sakkyn sekä Savonian opiskelijoiden ja henkilökunnan maksuttomaan käyttöön. Kaupunkipyörät edistävät kaupungin älykästä ja kestävää liikkumista, ne tuovat vähähiilisen vaihtoehdon autoilulle, niin työmatkoilla kuin vapaa-ajallakin sekä kannustavat liikkumaan.

Kaupunkipyöräskaba! #iisalmibybike

Arvomme kaikkien Instagramiin  #iisalmibybike hashtagilla kuvan lisänneiden kesken 10 kpl kaupunkipyörien kausipasseja (arvo 45€). Tämän lisäksi arvomme By Iisalmi -tuotepaketteja kuvan postanneiden kesken. Voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Nyt on siis mitä mainioin hetki poistua kotiseinien sisältä ja hypätä aasin päälle Iisalmea kiertämään. Kesäaurinko kutsuu!

Lataa kaupunkipyöräsovellus tästä!

Donkey Republic.jpg