Ohjattu liikunta

Ohjatun liikunnan tavoitteena on edistää kuntalaisten liikunnan harrastamista sekä tarjota terveyttä edistävää ja ylläpitävää liikuntaa eri ikäryhmille. Iisalmessa järjestettävän ohjatun liikunnan tarjonta on laajaa ja monipuolista. Vuosittain syksyllä koottavasta ja kotitalouksiin jaettavasta liikuntakalenterista löydät suurimman osan Iisalmessa järjestettävästä ohjatuista liikuntaryhmistä lapsille, aikuisille ja erityisryhmille (pl. urheiluseurojen oma valmennus- ja harjoitustoiminta).

Uimahallilla tarjonnassa on noin 50 viikottaista ryhmää aikuisväestölle ja erityisryhmille sekä altaalla että voimistelutiloissa. Suosittuja ryhmiä ovat kahvakuula, kuntonyrkkeily, hiit, bootcamp, foam roller, lasten kesäuimakoulut ja aikuisten uimakoulut.

Iisalmen liikuntapalveluiden järjestämiin ohjatun liikunnan ryhmiin voit osallistua lunastamalla erikseen syys- ja kevätkauden ohjatun liikunnan kausikortin tai maksamalla kertamaksun. Ryhmiin voi ilmoittautua sähköisesti ilmoittautumisohjelman kautta. Syyskausi alkaa elokuun lopusta ja päättyy joulukuun puolivälissä. Kevätkausi alkaa heti tammikuun alusta ja kestää huhtikuun loppuun.

Palvelu on maksullinen.

Kausikortin hinta 3 € maksaviin ryhmiin 35 € / kausi (syyskausi/kevätkausi). Kausikortti käy ohjausmaksuksi myös vesiliikuntaan. Näihin ryhmiin voit osallistua myös +65 seniorikortilla (hinta 40 €). Seniorikortti voimassa 6kk ostohetkestä. Muut ryhmät 6,5 €. Katso kaikki ryhmät ja tuntikuvaukset osoitteessa: www.iisalmi.fi/ohjatutryhmat

Verkkoasiointi

Liikuntapalveluiden ohjattuihin ryhmiin ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua sähköisesti Iisalmen liikuntapalveluiden kertaliikuntaryhmiin kaupungin ylläpitämässä ilmoittautumisohjelmassa

Lisää tietoa
Siirry asioimaan

Linkit

Iisalmen harrastushaku

Harrastushaku-sivu on nimensä mukaisesti paikka, josta löydät tiedot ja linkit Iisalmessa tarjolla olevista harrastusmahdollisuuksista.

Lisää tietoa
Avaa linkki

Palvelupaikat

Iisalmen uimahalli ja kuntosali

Uimahallissa voit kuntouinnin lisäksi harrastaa vesijuoksua, osallistua ohjattuihin liikuntaryhmiin tai käyttää kuntosalia.

Joukolankatu 15, 74120 IISALMI

Aukioloajat

Avoinna normaalisti
Ma - Ti: 09:00 - 21:00
Ke: 06:00 - 21:00
To - Pe: 09:00 - 21:00
La - Su: 11:00 - 17:00

Kuntosalin aukioloajat
Ma - Ti: 07:00 - 21:00
Ke: 06:00 - 21:00
To: 07:00 - 21:00
Pe: 09:00 - 21:00
La - Su: 11:00 - 17:00

Kaikki tiedot

Liittyvät palvelut

Leikkipuistot

Iisalmen kaupungin leikkipuistot

Katso tiedot

Erityisliikunta

Erityisryhmien liikuntapalvelut on tarkoitettu kaikenikäisille, joiden liikunta vamman, sairauden tai muu syyn vuoksi vaatii erityisosaamista.

Katso tiedot

Vesiliikunta

Iisalmessa vesiliikuntaa voi harrastaa ympäri vuoden uimahallissa ja kesäaikaan uimarannoilla.

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut