Iisalmen kulttuurikeskus on tapahtumien sydän!

Runsaan tapahtumatarjonnan lisäksi talosta löytyy monenlaisia tiloja seminaarien, koulutusten ja juhlien järjestämiseen. Täällä tasokkaat tilat ja tekniikka yhdistyvät lupsakkaan palveluun.

Iisalmen kulttuurikeskuksen suurin tila – Eino Säisä -sali  on 470-paikkainen. Se taipuu näyttämön muunneltavuudeltaan ja akustiikaltaan seminaarien lisäksi myös konsertti- ja teatteritilaksi. Säisän kupeella on 120-paikkainen Karl Collan -sali.

Kulttuurikeskus on monien palveluiden talo. Talossamme toimivat kaupunginkirjasto, kansalaisopisto, musiikkiopisto, kulttuuripalvelut, Snellman-kesäyliopisto, luontomuseo sekä vaihtuvien näyttelyiden tilat Venny ja Aula. Vuokralaisina talossa toimii kahvila Kulttuurikapusta ja Meikkaaja-Kynsitaiteilija Teija Niskanen.

Kulttuurikeskuksessa toimii langaton verkko
Verkko: Vierailija
Salasana: Vierailija1

LOGO nettiin.jpg

 Kirkkopuistonkatu 9
74100 IISALMI

Neuvonta: tilavaraukset ja lipunmyynti 
puh. 040 830 2757 
email: kulttuurikeskus@iisalmi.fi


  Kulttuurikeskus-lipunmyynti-180x80.jpg     

Ajankohtaista
Talven riemuja 2.jpg
22.2.2021

Haluatko toimia matkailu- ja kulttuurialan opastustehtävissä? Oletko palveluhenkinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Oletko kiinnostunut paikkakuntasi asioista, tarinoista ja haluat kertoa niistä matkailijoille? Jos vastasit näihin KYLLÄ, olet sopiva oppaaksi! Lisäksi tiedonjano, ulospäin suuntautuneisuus, heittäytymiskyky, kielitaito, aitous ja sopiva huumorintaju ovat hyvä apu oppaan työssä.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2Seuraava