Testauspalvelut

Iisalmen uimahallin testiasema

Iisalmen uimahallin testiasemalla tehdään fyysisen kunnon mittauksia sekä yksityishenkilöille että yritysten henkilöstöille. Testivalikoimassa on kestävyyskunnon- (hengitys- ja verenkiertoelimistön) ,lihaskunnon sekä kehonkoostumuksen mittauksia.

Kuntotestaus palvelee niin liikuntaa aloittelevia henkilöitä kuin myös huippu-urheilijoita. Testaamisen tavoitteet ovat erilaisia eri henkilöillä. Testaus toimii kuitenkin aina apuvälineenä kun halutaan, parantaa tavallisen kuntoilijan fyysistä kuntoa, auttaa passiivista ihmistä edistämään terveyttään tai kehittää urheilijaa entistä parempiin suorituksiin.


Lihaskuntotesti 20 €

Lihaskuntotesti räätälöidään asiakkaan iän, kokemuksen, tavoitteen ja kuntotason mukaan.
Kuntoilijoille ja ikääntyneille: räätälöidyt toistotestit sekä tarvittaessa liikkuvuuden ja tasapainon testausta (käytössä myös puristusvoimamittari, joka korreloi koko elimistön voima- ja kuntotasoa). 
Tavoitteelliselle kuntoilijalla/urheilijalla tarvittaessa kolmen toiston maksimitestit pääliikesuunnille. 

 

Kehonkoostumus 12 € 

Mittaus suoritetaan uudella Inbodyn 570 mallisella vaa'alla. Tarkka vaaka mittaa mm. rasvaprosentin, lihasten määrän (myös eri kehonosien lihasmäärä eriteltynä), viskeraalisen rasvan, perusaineenvaihdunnan jne. Laite laskee lopuksi inbody-pisteet tulosten perusteella. Valmistautumisohjeet mittaukseen saat ajanvarauksen yhteydessä. Tulokset käydään testin jälkeen läpi ohjaajan kanssa.
.3C2A1432.jpg 

Testipaketti 60 €

Alku- ja lopputestit lihaskuntotestissä + kehonkoostumusmittaus. Lihaskuntotesti räätälöidään tavoitteiden, kuntotason ja iän perusteella sopivaksi.

Kaikista testeistä saat palautteen kirjallisena ja ne käydään läpi ohjaajan kanssa. Tarvittaessa saat vinkkejä ravitsemukseen, liikuntaan ja muita vinkkejä. 

Lisätietoja: Iisalmen uimahallin kuntosalilta p. 040 830 2700 tai sähköposti: juho.ruotsalainen@iisalmi.fi

  

Yrityksille

Hyväkuntoinen työntekijä on yrityksen voimavara!

Oikein toteutettuun henkilöstön liikuttamiseen panostettu euro tulee korkoineen takaisin parantuneen työssä jaksamisen ja työilmapiirin sekä vähentyneiden sairaspoissaolojen ansiosta. Panostamalla henkilöstönne hyvinvointiin panostat samalla yrityksen imagoon.

Laadimme yrityksellenne toiveiden mukaisen testaus- ja ohjauspaketin. Aloita tänään, niin henkilöstösi voi paremmin jo huomenna. 

Ota yhteyttä
Olen kiinnostunut Yrityksen nimi 
Yhdyshenkilö 
Sähköposti 
Puhelinnumero 
Lisätiedot/ kommentit 


Minuun voi ottaa yhteyttä         Tyhjennä