Testauspalvelut

Iisalmen uimahallin testiasema

Iisalmen uimahallin testiasemalla tehdään fyysisen kunnon mittauksia sekä yksityishenkilöille että yritysten henkilöstöille. Testivalikoimassa on kestävyyskunnon- (hengitys- ja verenkiertoelimistön) ,lihaskunnon sekä kehonkoostumuksen mittauksia.

Kuntotestaus palvelee niin liikuntaa aloittelevia henkilöitä kuin myös huippu-urheilijoita. Testaamisen tavoitteet ovat erilaisia eri henkilöillä. Testaus toimii kuitenkin aina apuvälineenä kun halutaan, parantaa tavallisen kuntoilijan fyysistä kuntoa, auttaa passiivista ihmistä edistämään terveyttään tai kehittää urheilijaa entistä parempiin suorituksiin.

Polkupyöräergometritesti 42 €

Kestävyyskuntoa mitataan epäsuoralla polkupyöräergometritestillä. Käytössämme on FitWare- testiohjelma. Päivittäinen suorituskykymme on riippuvainen terveestä tuki- ja liikuntaelimistöstä, sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön kunnosta. Polkupyöräergometritestissä testataan hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskykyä. Testissä poljetaan kuntopyörällä tasaista vauhtia (noin 61-64 kierrosta/minuutti). Polkemisvastusta lisätään testin edetessä 2 minuutin välein ja samalla seurataan sykkeen kohoamista. Testissä seurataan myös verenpainetta. Testin tulokseen vaikuttavat sydämen syke, ikä, pituus ja paino.   

Lihaskuntotesti 20 €

Lihaskuntotesti räätälöidään asiakkaan iän, kokemuksen, tavoitteen ja kuntotason mukaan.
Kuntoilijoille ja ikääntyneille: räätälöidyt toistotestit sekä tarvittaessa liikkuvuuden ja tasapainon testausta (käytössä myös puristusvoimamittari, joka korreloi koko elimistön voima- ja kuntotasoa). 
Tavoitteelliselle kuntoilijalla/urheilijalla tarvittaessa kolmen toiston maksimitestit pääliikesuunnille. 

 

Kehonkoostumus 12 € 

Mittaus suoritetaan uudella Inbodyn 570 mallisella vaa'alla. Tarkka vaaka mittaa mm. rasvaprosentin, lihasten määrän (myös eri kehonosien lihasmäärä eriteltynä), viskeraalisen rasvan, perusaineenvaihdunnan jne. Laite laskee lopuksi inbody-pisteet tulosten perusteella. Valmistautumisohjeet mittaukseen saat ajanvarauksen yhteydessä. Tulokset käydään testin jälkeen läpi ohjaajan kanssa.
.3C2A1432.jpg 

Testipaketti 70 €

Polkupyöräergometritesti + lihaskuntotesti + kehonkoostumusmittaus. Lihaskuntotesti räätälöidään tavoitteiden, kuntotason ja iän perusteella sopivaksi. Testit tehdään eri päivinä, jotta tulokset olisivat luotettavampia. 

Kaikista testeistä saat palautteen kirjallisena ja ne käydään läpi ohjaajan kanssa. Tarvittaessa saat vinkkejä ravitsemukseen, liikuntaan ja muita vinkkejä. 

Lisätietoja: Iisalmen uimahallin kuntosalilta p. 040 830 2700 tai sähköposti: juho.ruotsalainen@iisalmi.fi

kuntopyörä.jpg 

Yrityksille

Hyväkuntoinen työntekijä on yrityksen voimavara!

Oikein toteutettuun henkilöstön liikuttamiseen panostettu euro tulee korkoineen takaisin parantuneen työssä jaksamisen ja työilmapiirin sekä vähentyneiden sairaspoissaolojen ansiosta. Panostamalla henkilöstönne hyvinvointiin panostat samalla yrityksen imagoon.

Laadimme yrityksellenne toiveiden mukaisen testaus- ja ohjauspaketin. Aloita tänään, niin henkilöstösi voi paremmin jo huomenna. 

Ota yhteyttä
Olen kiinnostunut Yrityksen nimi 
Yhdyshenkilö 
Sähköposti 
Puhelinnumero 
Lisätiedot/ kommentit 


Minuun voi ottaa yhteyttä         Tyhjennä