Iisalmen Uimahallin Kuntosalilta löydät ryhtiä elämääsi!

Uimahallin kuntosali on Suomen Kunto Ry:n tarkastama ja hyväksymä sali. Laitteisto huolletaan vuosittain ja ylläpitohuoltoa ja välineiden kuntoa seurataan säännöllisesti. Kuntosaliltamme löydät monipuolisen laitevalikoiman (TechnoGym-painopakkalaitteet, David-vipuvarsilaitteet, käsipainoja 50 kg saakka, kahvakuulia, levytangot ja -painot sekä monipuolisesti erilaisia aerobisia laitteita). Laitevalikoimamme palvelee laajaa ja erilaisia tarpeita vaativaa kävijäkuntaamme loistavasti. 

Lue lihaskuntoharjoittelusta lisää TÄSTÄ..

Muista huolehtia kuntosalilla käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Käsidesiä ja suojahanskoja on saatavilla. Puhdista laitteet ja käyttämäsi välineet käytön jälkeen kuntosalilta löytyvillä papereilla ja desinfiointiaineilla. ÄLÄ TULE SALILLE TAI UIMAHALLIIN JOS KOET OLEVASI VÄHÄNKIN KIPEÄ TAI FLUNSSAINEN!

Helpoin ja turvallisin tapa aloittaa kuntosaliharjoittelu on ottaa yhteyttä ohjaajaan. Varaamme Sinulle henkilökohtaisen ohjausajan ja laadimme sinulle oman yksilöllisen kuntosaliohjelman. Ohjaukseen kuuluu liikkeiden opetus, jolloin harjoittelu on turvallista ja mukava aloittaa. Lisäksi ohjelmaan määritellään toisto- ja sarjamäärät sekä opastusta millaisilla vastuksilla harjoitellaan. Tiedät mitä treenaat ja miten paljon.

Harjoittelun tueksi saat kuvilla ja teksteillä varustetun ohjelman paperiversiolla (tai sähköpostiin). Kuntosaliohjauksesta hyötyvät aloittelijat ja kokeneemmatkin kuntoilijat, varsinkin, jos he ovat juuttuneet samojen liikkeiden ympärille, kaipaavat vaihtelua omaan treeniin tai kaipaavat uusia tehosteita harjoitteluun.

Kuntosaliohjelman päivittäminen on suositeltavaa esim. 2-6kk välein, koska keho tottuu muutamien kuukausien aikana samoihin ärsykkeisiin, jolloin kehitys hidastuu. Ohjelmaa päivittämällä pidät kehityksesi vauhdikkaana, opit uusia asioita ja pidät harjoittelun mielekkäänä.

Kuntosalilla sinua palvelee Juho Ruotsalainen Liikunnanohjaaja AMK, Personal trainer (Trainer 4 you koulutus)

Soita tai laita sähköpostia ja varaa aika!
p. 040 830 2700
juho.ruotsalainen@iisalmi.f

3C2A1382.jpg

KUNTOSALIN AUKIOLOAJAT 

ma  7.00-21.00
 ti 7.00-21.00
 ke 6.00-21.00
 to 7.00-21.00
 pe 9.00-21.00
 la 11.00-17.00
su 11.00-17.00
 

HUOM!
 
Sarja-, kuukausi-, yritys- ja seniorikortilla pääset kuntosalille jo klo 7:00 ma, ti ja to

 Kahvio- ja kassapalvelut sulkeutuvat 30min  ennen sulkemisaikaa ja kertalippujen myynti loppuu 60min ennen sulkemisaikaa

 

Katso alta kuntosalin erilaiset tarjouspaketit:
Tarjouspaketit.pdf

Erilaisista kuntotesteistä ja kehonkoostumusmittauksesta löydät tarkempaa tietoa alta
Testauspalvelut
 
Kaikki kuntosalituotteet voit ostaa halutessasi lahjakorttina uimahallin kassalta.
Lisätiedot ja ajanvaraus: 040 830 2700 / juho.ruotsalainen@iisalmi.fi


Kuntosalille voit ostaa kuukausikortin: 

Aikuisten kortti hintaan 55 euroa ja opiskelijat  40 euroa. 
Työnhakijat ja eläkeläiset 40 euroa (ma-pe kortti käy klo 16:00 asti!)

Kuukausikortti on voimassa 31 päivää ostopäivästä.
Kortti ei sisällä uintipuolen käyntejä eikä ohjattuja ryhmiä.


kuntosalinäkymä.jpg

Liitetiedostot