Iisalmen uimahallin kuntosalilta voimaa ja hyvinvointia 

Uimahallin kuntosali on Suomen Kunto Ry:n tarkastama ja hyväksymä sali. Laitteisto huolletaan vuosittain ja ylläpitohuoltoa ja välineiden kuntoa seurataan säännöllisesti. Kuntosaliltamme löydät monipuolisen laitevalikoiman (TechnoGym-painopakkalaitteet, Davidin- ja Frapin vipuvarsilaitteita, käsipainoja 50 kg saakka, kahvakuulia, levytangot, kyykkytelineet, levypainoja sekä monipuolisesti erilaisia aerobisia laitteita esim. pyöriä, soutu- ja hiihtolaitteet sekä juoksumatot). Kuntosalimme on niin sanottu matalan kynnyksen kuntosali. Täällä on helppo ottaa ensimmäisiä askelia kuntosalimaailmaan. Erittäin kattavan välineistön avulla kokeneetkin harjoittelijat saavat täällä mahdollisuuden tehdä monipuolista harjoittelua.

Lue lihaskuntoharjoittelusta lisää TÄSTÄ..

Muista huolehtia kuntosalilla käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Käsidesiä ja suojahanskoja on saatavilla. Puhdista laitteet ja käyttämäsi välineet käytön jälkeen kuntosalilta löytyvillä papereilla ja desinfiointiaineilla. TULETHAN HARJOITTELEMAAN VAIN TÄISIN TERVEENÄ.

Kuntosaliharjoittelun aloittaminen
Helpoin ja turvallisin tapa aloittaa kuntosaliharjoittelu on ottaa yhteyttä kuntosaliohjaajaan. Kuntosaliohjaukseen kuuluu liikkeiden opettaminen, jolloin harjoittelu on turvallista ja mukava aloittaa. Lisäksi ohjelmaan määritellään toisto- ja sarjamäärät sekä opastusta millaisilla vastuksilla harjoitellaan. Opit myös säätämään laitteet omille asetuksille. Harjoitteluohjelmaan merkataan myös tiedot sinulle sopivista säädöistä.

Ammattilainen ottaa huomioon vammat ja rajoitteet sekä valitsee sopivimmat liikkeet parantamaan ongelmakohtien heikkouksia. Ohjelman teossa huomioidaan mm. kokemus, ajankäyttö, rajoitteet ja tavoitteet. Ohjaaja suunnittelee ohjelman alkuhaastattelun perusteella. 

Kokeneemmat harjoittelijat saavat harjoitteluunsa uusia liikkeitä ja harjoittelutapoja, jotka edesauttavat kehitystä ja pitävät treenin mielekkäänä ja vaihtelevana. 

Harjoittelun tueksi saat kuvilla ja teksteillä varustetun ohjelman paperiversiolla (tai sähköpostiin). Kuntosaliohjauksesta hyötyvät aloittelijat ja kokeneemmatkin kuntoilijat, varsinkin, jos he ovat juuttuneet samojen liikkeiden ympärille, kaipaavat vaihtelua omaan treeniin tai kaipaavat uusia tehosteita harjoitteluun.

Kuntosaliohjelman päivittäminen on suositeltavaa esim. 2-6kk välein, koska keho tottuu muutamien kuukausien aikana samoihin ärsykkeisiin, jolloin kehitys hidastuu. Ohjelmaa päivittämällä pidät kehityksesi vauhdikkaana, opit uusia asioita ja pidät harjoittelun mielekkäänä.

Kuntosalilla sinua palvelee Juho Ruotsalainen Liikunnanohjaaja AMK, Personal trainer (Trainer 4 you koulutus)

Soita tai laita sähköpostia ja varaa aika!
p. 040 830 2700
juho.ruotsalainen@iisalmi.fi3C2A1382.jpg

KUNTOSALIN AUKIOLOAJAT

HUOM !
Vanhan uimahallin käyttöaikaa jatketaan 26.2.2023 asti. 


Sarja- ja kuntosalikortilla kuntosalille jo klo 7.00!

ma  9.00-21.00  
 ti 9.00-21.00  
 ke 6.00-21.00
 to 9.00-21.00
 pe 9.00-21.00 
 la 11.00-17.00
su 11.00-17.00
 

HUOM!
 
Sarja-, kuukausi-, yritys- ja seniorikortilla pääset kuntosalille jo klo 7:00 ma, ti ja to

 Kahvio- ja kassapalvelut sulkeutuvat 30min  ennen sulkemisaikaa ja kertalippujen myynti loppuu 60min ennen sulkemisaikaa


Katso alta kuntosalin erilaiset tarjouspaketit:
OHJAUSPAKETIT.pdf

Erilaisista kuntotesteistä ja kehonkoostumusmittauksesta löydät tarkempaa tietoa alta
Testauspalvelut
 
Kaikki kuntosalituotteet voit ostaa halutessasi lahjakorttina uimahallin kassalta.
Lisätiedot ja ajanvaraus: 040 830 2700 / juho.ruotsalainen@iisalmi.fi


Kuntosalille voit ostaa kuukausikortin: 

Aikuisten kortti hintaan 55 euroa ja opiskelijat  40 euroa. 
Työnhakijat ja eläkeläiset 40 euroa (ma-pe kortti käy klo 16:00 asti!)

Kuukausikortti on voimassa 31 päivää ostopäivästä.
Kortti ei sisällä uintipuolen käyntejä eikä ohjattuja ryhmiä.


kuntosalinäkymä.jpg

Liitetiedostot