Oletko utelias kuin saukko? Hae mukaan koelutraajaksi!

Etsimme paikallisia palveluiden testaajia, koelutraajia, Iisalmen upouuteen Saukko-uimahalliin. Koelutraajat pääsevät ensimmäisinä testaamaan Saukon erilaisia altaita, rentouttavia saunoja, kattavaa kuntosalia, ja muita hienouksia kaikessa rauhassa, vesileikin eturintamassa. Hae mukaan ihmeelliseen kokemukseen!

koelutraaja_header.JPG
koelutrauskuva.JPG

Olisitko sinä etsimämme koelutraaja?

Etsimämme lutraajat ovat eri ikäluokista ja elämäntilanteista, ja mukaan voi hakea vaikka koko pesueen voimin. Odotamme vain, että olet utelias kokeilemaan uutta ja jaat kokemuksesi meille. Koelutraajille ei ole muita vaatimuksia kuin uimataito – oli se sitten koiraa, sammakkoa tai vaikkapa saukkoa. Pienimmiltä koelutraajilta vanhempien valvovan katseen alla uimataitoa ei vaadita. Kuntosalille alakouluikäiset ja nuoremmat pääsevät ainoastaan vanhempien seurassa ja vastuulla.

Koelutraustilanteista otetaan valokuvia ja videokuvaa, ja sekä valokuvaaja että videokuvaaja voivat tarvittaessa pyytää koelutraajia pysähtymään hetkeksi kuvan tai videon taltiointia varten. Toivomme kuvista välittyvä saukkomaista iloa, joten kuvaajan pyytäessä hymyä tai pientä poseerausta, tulisi koelutraajien olla myönteisellä asenteella mukana!

Osallistumalla koelutraukseen sitoudut siihen, että kuvia voidaan käyttää Saukon markkinoinnissa. Myös kommenttisi voivat päästä mukaan Saukon markkinointiin, joten olethan valmis kertomaan myös muille, miten uusi uimahalli uppoaa! Kokemukset kerätään jälkikäteen toteutettavalla kyselyllä.

Koelutraajat valitaan arpomalla Kaikkia koelutraajia muistetaan liikuttavilla Elämäni kunnossa ja By Iisalmi -tuotelahjoilla. 

 

Koelutraajien testipäivä 17.3.2023

Koelutraus toteutetaan pe 17.3.

Koelutrausvuoroja on neljä ja ne alkavat:
Klo 12
Klo 13.30
Klo 17
Klo 18.30

Vuoron kesto on noin 1,5 tuntia.

Hakuaika koelutraukseen on päättynyt. 

 

Mikä ihmeen Saukko?

Iisalmen Saukossa jokaiselle on tilaa liikkua omana itsenään ja oman kehon tarpeisiin vastaten – saukkomaisella leikkisyydellä, uteliaisuudella ja liikkeessä pitävällä innostuksella. Lisäksi tässä laumassa kaikille annetaan ihmeen hyvät mahdollisuudet olla elämänsä kunnossa. Jotta kaikki voisivat nauttia liikunnan ilosta ja iloisista kohtaamisista, Saukko julistaa uimahallirauhan.

Saukon uimahallirauhan julistus

1. Meitä on kaikenkarvaisia tapauksia, kaikki ainutlaatuisia yksilöitä.
2. Jaamme yhteisen kauniin reviirin, jossa kaikille on tilaa ja rauhaa temmeltää.
3. Lähestymme lajitovereita aina sympaattisesti ja kiltisti.
4. Tutkimme uteliaina ympäristöä työntämättä kuonoamme liian lähelle muita.
5. Annamme lajitovereiden leikkiä arvostelematta heitä.
6. Suhtaudumme toisten kolhuihin ja kommelluksiin kunnioittavasti.
7. Pidämme lajitovereita pinnalla kannustamalla heitä myös elämän ristiaallokossa.
8. Teemme sopivasti tuttavuutta, mutta emme nuuski muiden asioita.
9. Suljemme myös itsemme pehmoiseen halaukseen aina tarvittaessa.