Altaassa vanhempi mies nauttii poreista
20.6.2022

20.6.2022 alkaen uudet seniori-, sarja- ja yrityskorttien lataukset ovat voimassa 31.10.2022 saakka.

Elämäni kunossa -logo sekä kolmen kuvan kollaasi. Kuvissa naisia jumppaamassa kesäisessä puistossa, Juhani Ahon museon pihapiiri ja lasten liikennepuisto
17.6.2022

Iisalmen kaupungin Elämäni kunnossa – liikunnan ja kulttuurin yhteinen markkinointikonseptin avulla tuodaan esiin kaupungin harrastustarjontaa ja kannustetaan kokeilemaan molempia – sekä kulttuuri että liikuntamahdollisuuksia. Nyt käynnistetty Elämäni kunnossa -kesäbingo esittelee kaupungin runsaan aktiviteetti- ja harrastustarjonnan kesäisiä menovinkkejä. Bingoon voi osallistua verkkosivuilla ja osallistuneiden kesken arvotaan kulttuuri- ja liikunta-aiheisia palkintoja.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2Seuraava

Erityisliikunta

Erityisliikunnalla tarkoitetaan sellaisten henkilöiden liikuntaa, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista.

Erityisryhmien liikuntaryhmiin voit tutustua Ohjatun liikunnan verkkosivulla, jonka löydät linkit välilehdeltä.

Avustajakortti myönnetään pitkäaikaissairaalle tai vammaiselle asiakkaalle, jolla on päivittäistä avustajantarvetta tai hän tarvitsee avustusta liikuntatiloissa liikkumiselle. Kortti oikeuttaa avustajan vapaaseen sisäänpääsyyn ainoastaan avustettavan ollessa mukana.

Kortin haltijan ei tarvitse olla iisalmelainen.

Liiku Mieli Hyväksi -liikuntaryhmät on tarkoitettu mielenterveyskuntoutujille, joihin voit osallistua erikseen lunastettavalla liikunnan kausikortilla.

Iisalmessa erityisryhmille tarjolla olevan sisä- ja vesiliikunnan alkavat ryhmät löydät vuosittain jaettavasta Ohjatun liikunnan kalenterista sekä kaupungin verkkosivuilta. Ohjatun liikunnan kalenteri on saatavilla mm. uimahallin kassalta.

Voit hakea Iisalmen kaupungilta avustajakorttia erillisellä hakemuksella, jolla avustaja pääsee ilmaiseksi Iisalmen liikuntapaikoille.

Liiku Mieli Hyväksi -liikuntaryhmiin osallistuaksesi, voit lunastaa Louhentuvalta 10 euron hintaisen liikunnan kausikortin. Ryhmiin osallistumisen lisäksi kortilla voit käydä uimassa tai kuntosalilla kolme kertaa oman valintasi mukaan kortin voimassaoloaikana.

Ohjattuihin liikunnan ryhmiin kausikortti 35 euroa tai kertamaksu 3 euroa / erikseen mainittu hinta.

Liiku Mieli Hyväksi -ryhmiin on 10 euron liikunnan kausikortti. Liikuntapaikkoihin sarjakortti/kertamaksu hinnat. Avustajakortilla avustaja pääsee ryhmiin ja liikuntapaikoille ilmaiseksi.

Verkkoasiointi

Suomi.fi-viestit Suomi.fi-verkkopalvelussa

Voit lähettää ja vastaanottaa viranomaisviestejä Suomi.fi-verkkopalvelun Viestit-osiossa.

Lisää tietoa
Siirry asioimaan

Lomakkeet

Erityisliikunnan avustajakorttihakemus

Voit hakea tällä lomakkeella avustajakorttia, jolla avustaja pääsee ilmaiseksi mukanasi Iisalmen liikuntapaikoille.

Lisää tietoa
Lataa lomake

Linkit

Ohjatun liikunnan ryhmät

Verkkosivulta löydät tiedot ohjatuista kunto- ja terveysliikuntaryhmistä eri ikäryhmille.

Lisää tietoa
Avaa linkki

Liittyvät palvelut

Ulkoilualueet ja -reitit

Katso tiedot

Liikunnan seniorikortti 65+

Katso tiedot

Liikunta- ja nuorisojärjestöjen tuki ja avustukset

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut